Нов Хит Сред Автоджамбазите! 58 Коли с Отрязани Стъкла Заради Винетките!

vinetkaНаходчиви крадци изрязали 10 квадратни сантиметра от предното стъкло на колата на софиянеца  Стоян Петрунов.

Отрязано е точно мястото, на което е залепена винетката и тя е отмъкната заедно с парчето ненужно стъкло.  Уникалната кражба е станала  в столичния квартал “Люлин”

Мъжът буквално  не могъл да повярва на очите си  какво чудо  му се е случило и твърди, че няма такава държава като нашата. Той си купил  винетката два дни преди инцидента и даже още не я бил ползвал заради лошото време. Просто не е излизал извън града. Нямам думи просто! Заради едно талонче за 97 лева, сега трябва да си го купувам пак, а на всичкото отгоре и да сменям стъкло. Аз съм застрахован, но какво ще правят другите, които не са? Докъде стига вандалщината и хитростта на българина, тръшка се потърпевшият.

От полицията казаха, че само за една нощ по този начин са пострадали още 58 коли в столицата и 3 в Пловдив. Това явление се очартава да стане масово, категорични са ченгетата.

avto_djambazi

Както гласи народната поговорка – „Беден човек – жив дявол“. В момента започва нов бизнес – кражба на винетки и продажбата им на половин цена на „наши хора“. Крадците сваляли стъклата бързо и от всяка винетка смъквали по 60 лева, казаха полицаи, които в момента са безсилни да открият апашите и да спрат набезите върху редовите авто-платци.

Може би ако Лилито Павлова не беше решила да вдига цената на винетките, този вид черен бизнес нямаше да се развихри. За много хора цената от 97 лева е непосилна и те са готови да купят винетка от престъпници, само и само да спестят пари. Освен това сега заплатите на повечето нашенци отиват само за отопление.

Други пък разсъждават: Щом държавата иска да ни прекара, защо да не я прекараме ние?

И така, докато държава и народ взаимно се прекарват, ще тъпчем още десетки години на едно място. Защото ГЕРБ най-после трябва да се сети, че от един човек може да се одере само една кожа. А те искат да одерат по три. Няма как. Дори овцете се стрижат само веднъж в годината… а българите всеки ден!

Но пък щом народа търпи, значи още може!

Докато племето ни българско не излезе на улиците и ясно не заяви: СТИГА ТОЛКОВА!

https://youtu.be/ddZlEy1vJyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Toва си е скандално и въпросът тук е защо трябва да се лепят лепенки и прочие като според мен просто може покупката на винетка да се обвърже с номера на колата… по номер не може ли да проверяват? толкова ли са некадърни или нетехнологични?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *