Луд скандал тресе Х фактор, Маги заплашва да изгони Дони

Кристина концертиДив скандал се разразил между Добрин Векилов и Магърдич Халваджиян. В момента Дони е толкова бесен, че трудно комуникирал дори с Нети.

Причината певецът да излезе от кожата е отпадането на Кристина Дончева от X Factor. Дони е музикален продуцент на шоуто  е бил потресен от сензационното елиминиране на малкото момиче с огромен талант. Той веднага е потърсил сметка от Маги Халваджиян, който е същинският лидер на предаването.

Изпълнителят на „Уморени крила“ е категоричен, че Кристина е голям талант и отпадането й в толкова ранна фаза на шоуто е пълна  гавра с нея. В момента, в който видял  как отпада от надпреварата и плаче на сцената, Дони бесен напуснал залата, твърдят очевидци от публиката.

На другия ден той е потърсил сметка от съдиите на X Factor. „Какъвто и да е вотът на публиката, вие сте длъжни да запазите най-добрите гласове до финала, крещял той. – Нали затова сме ви сложили жури там, глухи ли сте, слепи ли сте? Май няма нужда от вас, след като не можете да се преболите с един абсурден зрителски вот. Как можахте да оставите точно това момиче  да си отиде?“ – викал  на висок глас Дони.

Маги Халваджиян обаче, който също бил обвинен лично от Дони,  не обича да бъде нападан. Той взел страната на журито, понеже били професионалисти  и се заканил  в кулоарите да уволни или накаже Векилов. За арменеца   поведението на Дони било недопустимо, защото според него журито трябвало да има свобода на действие.

Малката Кристина Дончева разбуди духовете и в интернет пространството.  Там яростно питат кой с настъпано ухо подкрепя Мирян, кой толкова толерира Траян, който има само добре трениран глас, но никакво сценично поведение и защо се гонят участници по списък. Саня нарече Кристина чудовищен талант, а Дони беше работил с нея и в шоуто „Големите надежди“ през пролетта и  още оттогава много я харесва, тъй като тя е смела и се нагърбва с най-трудните песни. Затова е побеснял, виждайки как отпада по този нелеп начин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OpTbNBYI1AI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *