Лошо предсказание: Бургаска врачка сваля Венета Райкова от ефир

Венета голямаВенета Райкова отново остава на улицата, след като от ТВ7 нямат пари да й плащат и самото съществуване на телевизията е под въпрос.

Само 3 месеца след старта на новото й предаване „Дневниците на Венета“, то отново падна  от програмната схема на телевизията, а шефовете трескаво изчисляват направените в него инвестиции и гледаемостта му, която не е сред добрите. Въпреки че водеща твърди, че излиза само във ваканция, не се знае ще се върне ли през септември на екран и изобщо ще има ли телевизия, в която да се върне .

Личната врачка на Венета, леля Стефка от Бургас, преди месеци  заяви, че 2015  ще е най-трудната  година за Райкова. Ще има приливи и отливи, издигания и спадове, ще преживее много неща в личен и професионален план, възходи и падения във всички сфери, ще е много уязвима, но ще се прави пред другите на силна, макар че много ще страда.

Този път май врачката позна, защото Венета дълго стоя без работа, след като си тръгна от Нова телевизия. Тя твърдеше, че просто релаксирала след десетгодишна умора, натрупана в ефир, но всъщност страдаше, че никой никъде не я иска.

Осиротялата откъм кадри и предавания ТВ7 я взе под крилото си, но сега отново има финансови проблеми и кредиторите вече спряха мултиплекса на излъчването. Могат да я гледат само хора, които имат кабелна телевизия. Докога обаче – не е ясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *