Милен Цветков остана ерген, Ивета му избяга

МиленМилен Цветков се раздели за пореден път с майката на сина  – Ивета и живее сам.

Журналистът не отрече този факт, обаче и не пожела да го коментира. На този етап нищо не мога да ви кажа, защото нещата при нас са в развитие и ще видим какво ще стане.

Приятели на двойката обаче казаха, че Милен и Ивета живеят в различни жилища и журналистът се прибира в празна къща. Слухове носят, че половинката му, в която той се влюби преди време и която е с близо 20 години по-млада от него, не успяла да  издържи на трудния му характер.

Двойката  не се разделя са сефте. Те бяха скъсали окончателно преди време, но след това отново се събраха, а резултатът беше появата на сина им Боян. Цветков беше извън себе си от щастие, след като се роди детето, работеше упорито, сменяше му памперсите и носеше вкъщи готова храна от заведения, за да не се мъчи Ивета да готви. Тогава той обеща на любимата си да се ожени за нея и да я направи почтена жена, но Боян вече е на три годинки, а баща му все още не е завел майка му до олтара.

Това е една от причините младата жена да вземе детето и да избяга. Тя иска Боян да има законен баща, а самата тя пък да е със статут съпруга, а не любовница.

Инатът на Цветков обаче е пословичен и той казал, че не вярва на никакви подписи в гражданското. Според запознати със семейната сага, Милен ще се опита да си върне Ивета и малкия, но този път може и да размисли и да подпише, защото не е в първа младост, а Ивета може да му избяга с детето завинаги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *