Лияна влиза в златна клетка – омъжва се за Махмуд!

liyana-mahmud

Лияна готви тежка сватба с дългогодишния си любовник и баща на дъщеря й Махмуд Йозджан.

Певицата, която все по-рядко се появяваше на сцената и след участието си във ВИП Брадър почти не се вясваше на партита и на обществени места, е изчезнала от България  от няколко месеца. Тя окончателно се преместила в Турция при любимия си.

Махмуд е  издирван от Интерпол за продажба на наркотици и се крие в родината си Турция, където никой не го търси, благодарение на голямата му банкова сметка. Затова и не може да дойде в България, а за да се видят, певицата пътува до южната си съседка. Там и ще се състои дългоочакваната им венчавка, на която ще присъства и дъщеря им Дениз, която също се е преместила при баща си.

Лияна дълго време отказваше да влезе в златната клетка на богатата къща на мафиота. Преди години в разгара на любовта им той бе арестуван заради трафик на наркотици и вкаран в затвора. Тя беше шокирана, защото не знаеше за криминалните му прояви и го изостави. Полицията я разпитва нееднократно и претърси и дома й.

Не мога да живея с престъпник, заяви тогава тя и отказа да го последва в Турция, когато той се измъкна от ареста и избяга.

Дълги години тя се оплакваше от тежкия му характер, от заплахите, които й отправяше, от ужаса, че ще я затвори в дома си и ще изгуби свободата си.

Певицата изкара няколко несполучливи връзки, една от които с Благой Иванов, но така и не се обвърза за дълго с никого.  Махмуд в това време поддържаше връзки с дъщеря си и непрекъснато я глезеше, като непрекъснато подновяваше поканата двете с майка й да заживеят при него.

Заради липсата на участия и нови клипове, Лияна остана без пари. Накрая, дали заради парите, или защото той беше голямата й любов, кандиса и сега двамата готвят сватба в имението му в Истанбул.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *