Иво Аръков с тъжно признание: Стигнах дъното!

Иво АръковИво Аръков изчезна от светската суматоха и новини за дълго време.

Две бяха причините актьорът да се срути психически. Едната, неизвестните биячи, които му разбиха лицето и избягаха, но и до днес не са заловени. Говори се, че те били пратени от бизнесмена Сашо Майонезата да го предупредят да стои настрани от Елен Колева.

Иво след време оттегли жалбата си срещу побойниците, като заяви, че не се интересува кой го е бил и най-вероятно е станала грешка. Но криминалистите бяха сигурни, че става въпрос за престъпление от ревност.

Втората причина за тежкото му душевно състояние беше раздялата с Мика Стоичкова. Щерката на Камата го заряза, след  като разбра, че той не е с нея от любов, а заради парите й. Там актьорът започна да се изявява като ресторатньор, взе заем от фамилията, но не го върна, навсякъде разправяше, че България е тясна за таланта му и ще пробие в Холивуд, дори демонстративно напусна театъра, за да се отдаде на световна кариера.

Кариерата се изплъзна изпод носа му, тъй като в САЩ не го харесаха, въпреки че го заведе самата Мика и той разчиташе тя да му е трамплин за новото амплоа. Тогава Стоичков се ядоса на некадърния си кандидат-зет и раздели влюбената двойка.

Аръков влезе във ВИП Брадър да ближе рани и да покаже истинското си аз, но се изяви като един скучен и неуверен в себе си човек, когото зрителите просто изгониха.

Близо година след това актьорът прекара в чужбина в търсен на себе, но и там не успя да се намери.

Сега парите му свършиха и той се прибра в България, решен отново да се отдаде на актьорската професия.

Пълен неудачник съм, признал Иво пред приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *