Николета си изсипа силикона в Лозенец /СКАНДАЛНА СНИМКА/

Николета джукиНиколета Лозанова явно не може и да диша, без да се съблече гола.

Тя цъфна съвсем по силикон край басейна на луксозен, но малък хотел в Лозенец.

Плеймейтката не издържала на предизвикателството на толкова много избрана публика и веднага свалила горницата на банския си, за да се покаже на всеки, който не я е виждал отблизо. Тя била там с приятелки, внимателно подбрани да не я засенчват.

Публиката и особено мъжката част буквално се изблещила.

Версията е, че в този момент папараци я снимали в пикантната поза. Но по начина, по който е застанала, се вижда, че никой не я е издебнал, а тя просто позира.

Още по-странното е, че тайните ловци на кадри са продали снимката на медиите, но са я дали и на главната героиня. А тя пък  метнала пикантното фото в профила си в социалната мрежа.

Николета цициДосега бившата моделка се снимаше гола, но все пак успяваше да се поприкрие с ръце. Сега уж по повод, че я щракнали ненадейно,  тя е в доста вулгарна поза.

Феновете й са в очакване да покаже и срамните си устни, съвсем случайно, или да застане в гинекологична поза, уж си пече най-милото на слънце.

Жалко, че подобни персони се водят за елита на България и сами наричат себе си випове, като думата за голи жени по списанията е съвсем различна, но ще се въздържим да я кажем.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *