Леля Гошка – Милионерката си купи испански паспорт за 1 млн. евро! Циганската Мафия я издирва! Виж Тук:

Циганката Гошка, която преди седмица спечели колосалните 68 млн. евро от испанската лотария е подала документи за испанско гражданство заедно с цялата си фамилия. 61-годишната ромка, която придоби славата на най-богатата българска емигрантка е подала молба за испански паспорт и ново име в министерството, научи Скандално.нет от български емигранти в градчето Кинтанар дел Рей.
goshka

Гошка е готова да плати исканите 1 млн. евро от Испания, за да се сдобие с местен паспорт. Според познати на 61-годишната ромка, тя ще купи паспорти и на синовете си Георги и Веселин и срещу общата сума от 3 млн. евро цялата й рода ще се сдобие с испански паспорти. Според местното законодателство ако един от съпрузите е гражданин на Испания, то и неговата половинка се сдобива с гражданство.

Гошка и родата й се изнесоха от градчето Кинтанар дел Рей, което се намира в близост до град Албасете часове след като медиите на Иберийския полуостров разтръбиха, че 61-годишната берачка на грозде е ударила 68 млн. евро от лотарията. Гошка ще получи само 58 млн. евро от печалбата, тъй като около 10 млн. евро ще отидат за данъци. До този момент Гошка не е обявила официално как предпочита да й платят печалбата- еднократно и на куп, но срещу отдръжка от нови 50 % данък или за срок от 10 години чрез ежемесечни вноски.
Goshka1

Леля Гошка иска да стане испанка, защото се страхува от българските цигански кланове, които вече разпитват за нея. Макар да е ромка, тя е отракана и знае как да предпази богатството си от грабеж. Още на следващия ден след печалбата тя е потърсила закрила от испанската служба „Гуардиа Сивил“. Обяснила е каква е ситуацията с българските роми и реалната заплаха от нападение над нея и семейството й. Била посъветвана да плати таксата, за да се сдобие с испански паспорт и тя е подала молба, която със сигурност ще бъде приета. Дотогава леля Гошка и цялата й рода са на почивка на Канарските острови, разказва строителят Янко Вучев от плевенското село Долни Дъбник, който е поддържал приятелски отношения с малкия син на леля Гошка – Веселин.
Goshka2
„Всички от родата на Гошка работят и са с чисти досиета. Никога не са извършвали престъпления в Испания. Синовете й са тираджии, но вече напуснаха работа“, казва Янко.

Според думите му семейството на леля Гошка вече е решило къде да вложи голяма част от тото милионите. Планират да се установят в Мадрид и да подхванат бизнес с превоз на строителни отпадъци и отдаване на контейнери под наем. В големите градове лицензът за извършване на такава дейност варира от 500 хил. до 1 млн. евро. Единият от синовете на леля Гошка Георги ще се занимава с това, докато малкия син планира да купи няколко камиона ТИР и да основе собствена компания за международни превози. Сега обаче няма да работи зад волана, а като началник“, казва Янко.

Според думите му леля Гошка си е сменила мобилния телефон. Доскоро тя отговаряла на телефон: 0034611543710. Но сега на мобилния телефон вдига испанка, която обяснява, че има грешка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Неграмотни журналисти за пореден път!
    Първо: с.Долни Дъбник в Плевенско няма от 9.ІХ.1969г.
    когато същото е обявено за град по случай 25 години от 9.Іх.1944Г.
    Второ: Гошка макар и да бие на циганка е влаинка а не типична ромка.Това може да Ви го каже всеки голям човек от Пелово/сега гр.Искър/,където има обособенат.н. влашка махала.
    Четете ограмотявайте се господа невежи „журналисти особенно по география -нищо че сте „завършили“ българска филология.Освен това се научете правилно да казвате имената на селищата в България,защото
    в крайна сметка Вие живеете в тази дъжава и често ставате за смях когато разпалено говорите по разни телевизии демонстрирай самочувствие без покритие.

  2. Неграмотни журналисти за пореден път!
    Първо: с.Долни Дъбник в Плевенско няма от 9.ІХ.1969г.
    когато същото е обявено за град по случай 25 години от 9.Іх.1944Г.
    Второ: Гошка макар и да бие на циганка е влаинка а не типична ромка.Това може да Ви го каже всеки голям човек от Пелово/сега гр.Искър/,където има обособенат.н. влашка махала.
    Четете ограмотявайте се господа невежи „журналисти особенно по география -нищо че сте „завършили“ българска филология.Освен това се научете правилно да казвате имената на селищата в България,защото
    в крайна сметка Вие живеете в тази дъжава и често ставате за смях когато разпалено говорите по разни телевизии демонстрирайки самочувствие без покритие.

  3. Ей, Валери! Ти тая статия плати ли, за да я прочетеш в Скандално.нет или си я прочете безплатно?! За без пари – толкова! Като си толкова претенциозен – трябва да имаш и пари, да си купиш един вестник! И там пиши до редакцията кви некадърни са им журналистите! :)

  4. Гражданство в Испания не се купува, още повече пък за милион! Това не е България. Не се позволява. Плаща се такса oколо 100 евро и се явяваш на изпит за обща култура, това е! Няма да позволят да се купи с толкова пари. Стига глупости както и тази, че била циганка. Некомпетентни журналисти!

  5. Валери, а ти се ограмоти по правопис, като например кога се пише едно „н“ и кога две (обикновеННо)!!

  6. Граматиков ли си Правописников ли си -не знам.
    Знам само че от теб съм хиляди пъти по-грамотен ,
    а за интелигентност да не говорим !

  7. А бе какво въртите и сучете,като че не забелязвате какво е същественото-невероятният шанс.Поздравете я жената за печалбата,ако да е циганка и оценете ,че тези хора каквито и да са не искат само да изхарчат парите ,а и да ги вложат в бизнес и то такъв от който разбират!А това за циганин,пък и за българин си е постижение!Да и е честита печалбата!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *