София Пропищя! Мутренска бригада Стриже Гола Глава Жени, хванати в Изневяра! Виж Тук:

Старата мода сред мутрите – да стрижат жените си гола глава се завърна на пълни обороти. Наказателната акция се прилагала при изневяра от страна на законната или незаконната половинка. На невярната съпруга, приятелка или любовница скалпът бил премахван понякога по особено жесток начин. „Бедствието“ застигало палавниците дори на улицата. Обясненията, молбите и сълзите не помагали, защото силоваците добре си вършели работата, за която били наемани.
jena_gola_glava

Хванах жена си в изневяра. Тя е на 45 г. Засякох нейн чат с 20-годишен младеж. Метро-мъж го раздаваше – с мускули и с плочки. Не е като мен с лек бирен корем, с прошарена коса… Направих й няколко пъти забележка да спре да си пише с него, да не флиртува толкова открито, защото все пак е майка на две дъщери. Все едно нищо не съм й казал, все едно не сме говорили!

Направи се на ударена и продължи. Дори отидоха да пият кафе. Бяха се разбрали. После срещите им станаха интимни. Една вечер се прибра доста почерпена след срещата с младока. Тогава не издържах – потърсих съдействие от приятели, защото ревността не ми даваше покой. А все си мислех, че не съм такъв. Че онова нещо между краката й не е сапун, че да се изтърка – какво като е била и с друг. Не издържах! Помнех, че в Люлин имаше едни момчета, които се бяха „специализирали“ точно в това – да режат коси, уши, пръсти… каквото изисква ситуацията. Не беше много трудно да вляза във връзка с техен представител. Мисля, че всеки в София може да го направи. Не е проблем, стигна да се бръкне за някой лев“, признава столичанинът Иван И., който преди дни прибягнал именно до услугите на бандата.

Той бил бесен на съпругата си, която смятал за най-близкия човек на земята. Чувствал се предаден след 25 години сполучлив брак. Въпреки това дал снимка на жена си на бабаитите. Обяснил им кога ще я прати до близкия супер, откъде ще мине и още няколко незначителни подробности. Силоваците я пречакали посред бял ден, хвърлили се върху й и я завлекли в близките храсти. Тя си помислила, че ще я изнасилват и почнала да крещи. Но един от тях й затворил с ръка устата и наредил да мълчи, ако иска да не й избият зъбите. Госпожата млъкнала и тогава с ужас видяла, че другият левент вади от якето си ножица, с която почти от раз отрязал дългата й коса. Последвали минути на вцепенение.
jena_gola_glava1

Ужасът станал още по-голям, когато в ръцете на единият от мъжете блеснал бръснач. За изненада на столичанката той навел главата й и започнал да я бръсне.

Пуснали я по живо по здраво едва когато оформили кубето й до голо. Разтреперана и разплакана жената отишла да търси помощ в най-близкото РПУ. Тогава и през ум не й минавало, че може да е поръчана от собствения си съпруг. След като написала жалба срещу неизвестен извършител, се прибрала у дома.

Половинката я посрещнал с широка усмивка и дори не се шокирал нито от вида й, нито от сълзите и споделеното преживяване.

Дни по-късно двамата съпрузи влезли в остър конфликт. Жената изпаднала в депресия, че не може да излиза на кафе с приятелки. Той й се усмихнал в лицето и отсякъл, че достатъчно дълго е търпял изневерите й и че е крайно време като майка на две деца да си седи в къщи, вместо да се скитосва по чуждо.

Думите му попарили госпожата. Едва тогава на нея й светнало, че е разкрита и че вероятно съпругът й стои зад назидателното остригване. Последвал остър спор, чупене на чинии, мятане на прибори един по друг и телефонно обаждане в полицията. Когато дошла патрулката и униформените се качили в апартамента, за да проведат разпита, останали втрещени от признанията на мъжа.
jeni_nasilie

Бързото полицейско разследване показало, че подобна банда за наказания срещу изневеряващите жени съществувала от години. Обикновено се състояла от мускулести бабаити, които тепърва прохождали в „бранша“ и се нуждаели от бойна закалка. Част от бандюгите се преливали в други ъндърграунд структури като разпространение на наркотици, весели чайове, разпускащи бонбони и дъвки. Точният им брой не бил установен, но в наказателната акция винаги участвали най-малко двама или трима души.

Намирали се достатъчно ревниви мъже, които ги търсели, за да отмъщават за наранената си чест. Те смело поръчвали махане на скалпа, за да не могат унизените им съпруги дори да си помислят за повторна изневяра. Цената на услугата била 1000 лв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *