Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъж острига жена си гола глава и я изнасили, защото манджата му била студена

насилиеСадистичен  съпруг наложил жестоко  наказание на жена си.

 Той я съборил на земята и я остригал нула номер,  защото не харесал температурата на манджата,  която благоверната му поднесла за вечеря. Според него тя била студена. Няколко дни по-рано той я пребил от бой, защото му сервирала супата за обед гореща.

За този случай алармират  от фондация „Дженър алтернативи” в Пловдив, която се занимава с предотвратяване или решаване на случаи с домашно насилие.

Нещастната жена  била тероризирана и живяла в ужас повече от 10 години. Насилникът бил собственият й мъж, обаче като всяка жертва от страх и  срам  тя не смеела да се оплаче на никого. Търпяла гаврите му,  побоищата, скандалите и даже изнасилване, с което я наказвал.  Всичко  се разигравало пред очите на собственото им дете, което ставало безмълвен свидетел на тормоза. В последната година то също започнало да проявява агресия и да налита на бой на баща си, за да спаси майка си. Якият мъж обаче започнал да млати и отрочето си.
Извергът работел  като международен шофьор, бил със самочувствието, че той храни семейството и всички трябва да му се подчиняват.

Той започвал тормоза веднага щом прекрачел прага вкъщи. За добре дошъл удрял по едно кроше на жена си, обвинявайки я, че му изневерява, или не поддържа добре къщата. Специално преглеждал ризите си и ако някоя не била добре изгладена, отново я налагал. Блъскал я навсякъде, щипел я жестоко, завличал я в банята и жестоко  блъскал главата й в стената, а след това брутално я изнасилвал.

Помощ потърсила не майката, а детето, което се оплакало на учителите, а те го насочили към фондацията.

Сега майката и детето са настанени в кризисен център, а насилникът  има  забрана да доближава семейството си.

На всеки нормален човек това звучи като филм от ужасите, или като журналистическа измислица. Как десет години ще се оставиш да те блъскат като боксова круша и ще търпиш? В името на какво? На детето ли, което също е жертва, или на голямата си любов към изрода, за когото си се омъжила?

Плашещото е обаче, че този случай не е единичен. И че всяка четвърта българка е обект на домашно насилие. Цифра, която ни кара да потръпнем от ужас, но и да се замислим.

Защо така се случва, че един човек е готов да бъде премазан от бой, но да мълчи и да не търси правата си? Криворазбрана любов ли е, слаба психика, или насилниците са толкова убедителни, че твърдят пред жертвите си, че го правят от любов и те им вярват?

Дори жената да няма къде да живее с детето си, струва ли си да плаща жилището си с болки и унижения?

Какво толкова страшно има да признаеш, че си жертва на насилие и да биеш шута на този, който те мачка и тероризира непрекъснато?

Дами, осъзнайте се!

Живеем в 21 век!

Вие не сте боксови круши, а хора!

Разведете се с насилника, махнете се, намерете по-спокоен и достоен живот. Той е пред вас, но вие, като мухи, затворени в буркан, просто не виждате пътя към свободата.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мъж острига жена си гола глава и я изнасили, защото манджата му била студена

  1. Дафи Отговор

    14.12.2015 в 17:38

    В България живеят космати противни ориенталски изроди

  2. сиси Отговор

    26.04.2019 в 15:44

    Е да ама жените не щат да ходят с бедни хилави неграмотни и безпарични клошари, а гледат да хванат някой богат и як баламурник на когото да му ядат парите!! Но както често се случва – вместо да ядат пари ядат бой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *