Лили Иванова отслабва с диета „Спящата красавица“

Лили голяма1На нова супердиета се е подложила Лили Иванова, която се грижи за тялото си, като за скъпоценност.

 Тя се нарича „Спящата красавица“,  а  певицата е добавила към нея още няколко метода за контрол над теглото и здравето си и смята да поживее поне  100 години.

Теорията на новата диета е съвсем обикновена и в нея няма нищо революционно. Авторите й твърдят, че когато човек спи, няма как едновременно и да яде. Затова съветват при признаци на глад, вместо към кухнята, човек да се отправи към спалнята си, да се отпусне, да преодолее желанието да отвори хладилника и да си представя красиви картини. Така ще заспи и ще пропусне едно хранене.

Лили и без това не обича да става рано.  Запознати с ежедневните ѝ навици казват, че тя по принцип спи до късно, за да пропусне закуската. След хапне на обяд продукти, които са екологично чисти и със строго изчислени калории в тях, тя се свързва с пиарите си, мениджера, обсъждат ангажиментите й предложенията – кое да приемат и кое не, след което гушва възглавницата за следобеден сън. Вечер отново хапва нещо леко, ако има ангажименти, ги изпълнява, ако не чете книга или гледа филм, но далеч от кухнята и изкушенията в хладилника.

Масажисти и козметици идват в дома й или шофьори я карат в най-скъпите салони и пак я връщат.

Към диетата на Спящата красавица  примата на българската естрада прибавила и „очила за…ограничаване на теглото“. Тя спазва и  теорията за цветовете , която гласи, че червеното и жълтото повишават  апетита и  често са  използвани в рекламите и работата  на големите вериги магазини и  закусвални.  Синьото пък  потиска апетита и прави храната да изглежда  непривлекателна,  студена и отблъскваща.

За да има сили обаче, тя пие чайове, яде мед всеки ден и гълта специални витамини.

https://youtu.be/UNpT600fbow

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *