Шок! Богат турчин преследва Ники Михайлов интимно!

Ники Михайлов1Ники Михайлов е станал неочаквано обект на силни чувства.

Този път по него не въздиша силиконка или  плеймейтка, а сериозен достолепен бизнесмен от Турция, разказват  негови колеги от националния  отбор, с които той споделил ужаса си.

Новият му обожател се казва Бюлент Текке, на достолепна възраст, над 60 години и доста богат. Той имал хотели в китния  черноморски град Трабзон и не знаел за съществуването на българския левент, докато не се започнал с него  чрез  президента на сегашния му отбор „Мерсин“.

 Али Караманли, който притежава акции в „Мерсин“ му  обещал да го разведе из по-малките турски курорти и да му помогне да направи инвестиция в недвижим имот край морето.  Михайлов вече сериозно бил решил, че трябва да спре да  харчи парите си за скъпи коли /има цял автопарк/ за часовници и бижута по разни пищни  мадами, а да започне отсега да се грижи за бъдещето си, когато с футболната му кариера ще бъде приключено.

Караманли уредил среща на Ники със своя  приятел Бюлент Текке, който много разбирал от недвижими имоти и можел да му даде ценни съвети, обаче  ситуацията се развила по друг начин.

Текке останал очарован от епилираната гръд на нашия футболист, от татуировките му и чувствената усмивка. Той се разтопил от любезност, разходил госта си навсякъде, след което започнал да му изпраща подаръци. Михайлов схванал накъде отиват нещата и се отказал да купува имот там, но влюбеният турчин все още го преследва и му праща прочувствени съобщения и молби да се видят насаме.

https://youtu.be/J8nNUdVvqcI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *