Ето защо Ваня Червенкова спря делото срещу Евгени Минчев

Евгени прегръдкаДни преди да го осъди окончателно за обида, Ваня Червенкова заяви, че ще спре делото срещу Евгени Минчев.

Ще видим какво ще направим, най-вероятно извънсъдебно споразумение, но аз ще спра това дело. Ще го спра, защото ти простих. А ти простих, защото те опознах, каза тя на лорда, който едва не се разплака от умиление.

Досега с теб сме се засичали по телевизиите, но аз гледах само повърхността. Сега, когато живеем толкова време заедно в една къща, видях, че не си зъл човек. Че понякога изричаш нещата по-категорично, използваш епитети за цвят, а не си ги мислиш наистина и това е една твоя реакция, с която се защитаваш от света и се правиш да по-оригинален. Това нещо не би трябвало да ме обижда. Щом съм те разбрала, значи съм ти простила.

Делото на Ваня срещу Минчев е за обида и тя има всички шансове да го спечели. Дори едното от заседанията мина без тях, защото двамата бяха затворени в Къщата.

От своя страна лордът я мислеше за войнствена и опасна и си издейства съдебно решение тя да не го приближава на по-малко от 100 метра, защото действително я мислеше за избухлива скандалджийка.

Сега и той я опозна и неочаквано откри една открита и искрена жена с изострено чувство за справедливост, която го взе под крилото си и започна да го защитава от нападките  на другите. Двамата се сприятелиха и се преоткриха.

А Брадърът свърши и едно добро дело – помири ги. Макар че искаше да се държат гуша за гуша и да се карат през целия сезон за сеир на зрителите.

https://youtu.be/MOXMchqK-sI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *