Лавров: Русия ще се развива така, че да не зависи от расисткия Запад + Виж как новите територии посрещнаха Присъединяването към Русия (С ВИДЕО)

Расизмът на Запад не е изчезнал, затова Русия ще се развива така, че да не зависи от расистките западни елити. Това заяви министърът на външните работи на РФ Сергей Лавров в ефира на тв. „Россия-1“ в интервю за програмата „Москва. Кремъл. Путин“, в отговор на въпрос на журналиста Павел Зарубин, предаде ТАСС.

„Президентът Владимир Путин днес в обобщен вид каза това, за което ние предупреждавахме Запада в продължение на дълги години и ги призовавахме да се опомнят. Той каза: „Маските паднаха“. Аз смятам, че расизмът на Запад изобщо не е изчезнал, и, както разбираме днес, ако сме си мислели, че той е бил някакъв латентен расизъм, днес е ясно, че той е явен и откровен, направо груб. Така че ние ще се развиваме така, че да не зависим от никакви расисти. Ще зависим само от самите себе си и онези хора по цял свят, които разчитат на нас“, заяви руският дипломат №1.

На въпрос дали е възможно в бъдеще да се намери общ език с расистките елити на Запад, министърът отговори: „Мисля, че не“.

Припомняме, че по-рано днес Путин внесе в Думата законопроект за приемането на новите републики в състава на Русия

Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума проект на федерален конституционен закон за приемането на ДНР, ЛНР, Херсонска област и Запорожка област в състава на Руската федерация, съобщи ТАСС, позовавайки се на информация от пресслужбата на Комитета за държавно строителство и законодателство на Държавната дума.

„Четири проекта на федерални конституционни закони (ФКЗ) за присъединяването на Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската области към Руската федерация бяха представени от руския президент в Държавната дума“, съобщиха от пресслужбата, цитирани от БТА.

Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация в съответствие с руската конституция и законодателство, като се образуват нови субекти – две републики и две области. Името на новия субект на Руската федерация ще бъде включено в първата част на член 65 от руската конституция, в която се изброяват руските региони.

Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област гласуваха на референдуми в края на септември, че искат да се присъединят към Руската федерация.

На 30 септември руският президент Владимир Путин подписа за присъединяването на четирите области. „Хората на ДНР, ЛНР, Запорожката и Херсонска области стават завинаги наши граждани, заяви той на тържествена церемония.

ЕТО КАК ЖИТЕЛИТЕ НА ПРИСЪЕДИНЕНИТЕ ОБЛАСТИ РЕАГИРАХА НА НОВИНАТА:

Целувки, прегръдки и сълзи от радост под руските знамена в Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие!

https://youtu.be/kgfHN9hLDsk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ЧЕСТИТА ПОБЕДА ДОНБАС ЧЕСТИТА ПОБЕДА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУОКИ ОБИЧАМЕ ВИ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ С ВАС СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ

  2. РУСИЯ ЗАВИНАГИ! БОКЛУЦИТЕ,КОИТО ТАЯ ВЕЧЕР ДОЙДОХА ОТНОВО НА ВЛАСТ ЩЕ ИЗПРАТЯТ БЪЛГАРИ ДА СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА!БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА! ТОВА СА ИЗРОДИ,В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ,НЕ ДЪРЖАВНИЦИ! НАРОДЕЕЕ,ОСЪЗНАЙ СЕ НАЙ НАКРАЯ!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *