Кървавите следи на Росен Ангелов водят право към… ГЕРБ! Ето как самоубитият килър е свързан със Суджукгейт:

Неочаквана и подозрителна роднинска връзка изплува в биографията на самоубилия си Росен Ангелов, сочен за извършител на шесторното убийство в Нови Искър.

Оказва се, че набеденият брутален килър, е вуйчо на основен свидетел по „Суджукгейт“!

Росен Ангелов, който е роден в балчишкото село Змеево, е вуйчо на Тихомир Атанасов – едно от най-разпознаваемите лица по делото срещу Живко Мартинов, съобщи радио „Добруджа“, позовавайки се на достоверни източници.

Майката на Тихомир е сестра на соченият за извършител на шесторното убийство в Нови Искър навръх Нова Година.

Припомняме, че почти цяла седмица всички сили на МВР бяха впрегнати в издирването на Росен Ангелов. В търсенето бяха включени и хеликоптери с термокамери и военни кучета. Въпреки това, от него нямаше и следа. До вчера, когато от МВР съобщиха, че са го намерили мъртъв, на метри от къщата, в която се предполага, че е обитавал и подготвял зловещото си деяние.

Тялото на Росен Ангелов бе намерено с пистолет в дясната ръка, но с прострелна рана в лявото слепоочие.

Така или иначе, обществото изобщо не вярва, че той е извършил шесторното убийство. При това от ревност. Всички обаче бяха убедени, че няма да бъде заловен жив, както се случи.

Майката на убитития Боби също заяви, че според нея, Росен не е извършил жестокото престъпление, въпреки че в придворните медии на властта, се постараха да го представят в най- зловещи украски. Вярно е само, че е лежал в затвора за блудство. Почернената жена заяви също, още докато издирваха набедения килър, че полицията изобщо не си дава зор да го търси, макар че операцията беше отразена много шумно и помпозно в същите медии.

Стана ясно само едно – че политическа поръчка стои зад извършеното жестоко престъпление. В Нови Искър власт и мафия от години са едно и също, коментират местните. Както и в цялата държава. Дали извършителят е син на местен патрон, или пък убитите Кети Кюхова и Неделчо Юнаков са имали вземане- даване с мафията, всичко води към един и същи източник – самозабравилата се, преяла с власт и мръсни пари номенклатура на ГЕРБ!

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. В СЪЩОТО ВЯРВАШЕ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД УБИХА ЧОВЕКА БЕЗ ВИНА ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКИ УБИЙСТВА СА ПО ЗАПОВЕД НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ ШАЙКАТА ГЕРБ ИЗБИВА НАРОДА СЕГА ЧАКАМЕ ДА САМОУБИЯТ В ЗАТВОРА СУМИСТА ЗА СЪЩАТА КАУЗА МЪЛЧИ ИЛИ УМРИ

  2. ХА-ХА-ХА…
    .
    Лъгаха, като дърти цигани… Защо така упорито отказаха на въпрос зададен поне 7 пъти…:
    0. Защо убиеца ще убива семейството на жената, след като ще се самоубива при това предварително бил легнал и оръжието е в ръката му…?
    (Смъртта е бърза, но… не и мигновенна…или е самоубит…? Защото при самоубийство оръжието няма упора и ще излети от ръката му…)
    1. „Колко патрона са изстреляни в къщата…?
    (Защо въпроса е ключов, защото пистолета Берета.22 се продава с два пълнителя по 7 патрона…)
    2. Първо застрелва Жената и кучето…(с колко патрона?)…
    3. После застрелва още петима души с по 3-5 изстрела…(с колко патрона общо..?)
    4. Къде са празните пълнители, ако са повече от два…?
    5. Къде са резервните патрони…?
    6. По време на убийствата изглежда е спирал да си почине и презареди пълнителите, но… къде е празната опаковка…?
    .
    Въпроси, въпроси…
    И още…:
    – Защо не са го намерили по движението на мобилния телефон, който е продаден на негово име, а бил „търсен“ от години…?
    (Мобилен телефон се засича и без да се ползва, стига да е включен…, а с GPS се проследява маршрута за движение с дни назад…)
    .
    Ех, бедни ми Сарафов…

  3. 99% OT НАРОДА Е СИГУРЕН ЧЕ РОСЕН НЕ Е УБИЕЦА ХАЙДЕ СПРЕТЕ ГОСПОДА ОТ МВР ДА ЛЪЖЕТЕ ОСРАХТЕ СЕ НЕ СМЯТАЙТЕ НАРОДА ЗА МАЛОУМНИЦИ УБИХТЕ ГИ ВИЕ А РОСЕН ГО САМОУБИХТЕ ПО ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ЗА ДА МЪЛЧАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ

  4. Съгласна с написаното и с коментарите. Нито се е самоубил, нито семейството е убито от него. Забравиха трупа в реката, забравиха на следващия ден , че Петър Христов -млякото за 49 години живот има 52 фирми, а е бил беден допреди 20 години .Забравиха стреляния НАП-аджия, забравиха отвлечения от Германи , който благодари на кръстника на мафията, забравиха самоубилия се ,вързал кучето, забравиха самоубилия се с гранатата в двора на имота си и…..колко са още – полицията в прав текст казва , че не се интересува- дали някой ще бие някого или ще го убива- няма значение за какво.прокуратурата – не и пука Управляват всички партии на мафията, иначе някоя партия щеше да скочи, но всички са мафиоти

  5. СПРЕТЕ С ПРОСТАШКИТЕ СИ ВЕРСИИ ЗА УБИЙСТВОТО В НОВИ ИСКЪР 100 ОТ НАРОДА ЗНАЕ ЧЕ ЛЪЖЕТЕ НЕ СЕ ОПЛИТАЙТЕ САМО ЗАТВЪРДЯВАТЕ СЪМНЕНИЕТО ПОВЕЧЕ СПРЕТЕ ЯСНО Е ЧЕ УБИТИТЕ И САМОУБИТИЯ РОСЕН Е ДЕЛО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ ЗА ДА СКРИЕ СЛЕДИТЕ СИ И ВСИЧКИ УБИЙСТВА ОТ КОЛЕДА ДО ДНЕС СА СЪС СЪЩАТА ЦЕЛ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ ЧИСТИ НЕУДОБНИТЕ ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ ЩО Е КАЗАЛА АФЕРА ВСЕ Е ВЯРНО

  6. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА МОКРИ ПОРЪЧКИ НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО С КРЪСТНИКА БОРИСОВ И ДЯСНАТА МУ РЪКА ЦВЕТАНОВ ДРУЖКИ СЪС ПОКОЙНИЯ ХРИСТОВ НА КОЙТО НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦИЯТА В В.ТЪРНОВО МУ КАЗВАЛ ШЕФЕ МАФИЯТА Е ПОСИЛНА ОТ ДЪРЖАВАТА МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ МОДЕЛ ПОЛИЦИЯТА В АМЕРИКА ИЗПЪЛНЯВА МОКРИ ПОРЪЧКИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА И НЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ ПО АМЕРИКАНСКИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ И ГОСПОД ДА Я ПАЗИ ТЯ Е НАШЕТО СПАСЕНИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *