Кучкова отпразнува Бъдни вечер с две топки и…възглавница

Кучкова2Плеймейтката Елена Кучкова изтипоса най-странната снимка за Бъдни вечер и шашна почитателите си.

Докато повечето звезди от родния шоубизнес публикуваха различни фотоси с празнична трапеза, позираха пред някое постно ястие или пълна трапеза, слагаха палави червени шапчици, или прегръщаха коледна елха, блондинката не изневери на стила си да бъде гола и различна и зарадва феновете си  с предизвикателно фото на връх празника.

Тя метна снимка в профила си във  Фейсбук, където обяснява, че ще посрещне Рождество в пловдивския хотел „Империал“, но не споменава с кого.  Е, то е ясно с кого, но въпросният е извън кадър.

Кучкова възглавнициКрасавицата е разположила новата си прическа и новия си изпилен нос върху суперлуксозната спалня в хотела. На една от снимките прикрива голите си силиконови изкушения с косата си, а на другата с тъмночервена възглавница /все пак има нещо свързано с празника/, но за по-оригинално е пуснала и „палаво езиче“,  насочено незнайно към кого.

То е ясно как ще празнува, се*с до дупка, глезене със спа процедури, закуска в леглото, а вечерта танци на дансинга и шампанско в сепарето. Това е Коледата на богатите, пишат не без завист фенове на  плеймейтката.

https://youtu.be/rCvijS1uK2U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *