Кучкова Изригна Срещу ДПС-Любовника си: Любо Бентлито не е никакъв мъж!

Кучкова зарязанаПлеймейтката Елена Кучкова се изказа доста остро по адрес на доскорошния си любовник ДПС-активиста Любомир Ников – Бентлито.
„Не ме занимавайте с него, той не е никакъв мъж“, вирна нос секси блондинката и като доказателство за липсата на мъжественост развя разваления си годеж с двойно по-възрастния политик. 

„Истинските мъже си държат на думата, фалшивите се отмятат непрекъснато и се въртят като пумпали“ заяви плеймейтката, разкривайки, че Ников я омотал, излъгал я, че ще се ожени за нея, а след това духнал и я изоставил.

За годежа  се заговори веднага след Нова година, когато двамата прекараха празника в най-скъпия пловдивски хотел, а Елена показа снимка на ръката си с пръстен на нея. Възможно е това да е било някакъв намек, или шега, но точно това разклати отношенията им. Колеги на Ников започнали да го съветват, че жени като Кучкова били за забавление и за временни трофеи, но не и за съпруги. Можел да си намери прилична жена, а не такава, която се съблича пред цяла България. Предвид възрастта му, тази скоро щяла да го окичи с рога.

Сякаш по поръчка тръгна слух, че Ели е преспала с Ники Михайлов /вечният удобен мачо, с когото неангажиращо утоляват страстите и разочарованията си всички манекенки и плеймейтки/. Тогава Кучкова се възмути искрено – кълнеше се наляво и надясно, че това е долнопробна лъжа, тя е моногамна и никога не изневерява.
Политикът обаче или взе слуха много навътре, или го използва като повод да скъса с нея. Плеймейтката не се притеснила особено, понеже била сигурна, че сръднята е временна и той ще допълзи на четири крака с букет между зъбите да й се моли за прошка. Но ДПС-политикът не го направил.
Тогава тя не издържала и започнала да говори на всеослушание какво си мисли за него.
По-близки до двойката обаче смятат, че не изневяра е причината за раздялата им, а дъщерята на Ников, която била на възрастта на бъдещата си мащеха. Тя мразела натрапницата до смърт и непрекъснато заплашвала баща си, че няма да му проговори и ще се откаже от него. Всичките й приятелки й се подигравали, че татко й е забил плеймейтка.
Явно кръвта е проговорила и родителската съвест на депесаря е надделяла, защото накрая той предпочел отрочето си, вместо красивата палава Кучкова.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/s6TgpI3BrkU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *