Ася Капчиково Издаде Голямата Тайна на Криско! Вижте какво каза:

Ася салатаМис Плеймейт Ася Капчикова демонстрира завидни умения в кухнята, след като бе избрана да се състезава в „Черешката на тортата“.

Тя изненада всички с рецептите си и с неуморното си рязане, задушаване, печене и пържене, както и с подредбата на масата. Ася за пръв път показа и любовното гнездо, в което живее с Криско. Това е мансарда, в която благодарение на ниския си ръст, двамата не си удрят главите в скосения таван. Обзаведена е семпло, а спалнята й е решена в лилаво.

Ася прашки
Видя се и бельото на плеймейтката

От една година сме заедно с Кристиян, хвърли бомбата русокосата красавица и така опроверга всички слухове, че са гаджета от няколко месеца.  Но и двамата не парадирали с отношенията си и успели да ги запазят в тайна. Обичаме да сме вкъщи. Аз готвя, чета, той има много участия и е прекалено уморен да ходим по заведения, призна родопското девойче. Но енергиите им вибрирали на една и съща честота.

Ася не се оказа толкова празноглава като другите плеймейтки. Оказа се, че има малка библиотечка и наистина чете книги. Но наред с това като всяка дама обича да колекционира дрехи и обувки. За чепиците си беше отделила цял гардероб и ги показа с гордост, но той не стигал да побере всички чифтове. Похвали се и с официалните си рокли, които са колкото един бутик, но ги обличала рядко.

Ася тянцГаджето на Криско показа, че наистина добре владее готвенето и поднесе няколко екзотични ястия, най-странното от които беше – печени мандарини с маскарпоне и крем карамел с тиква. Както и пълнена ципура.

Тя обаче не се въздържа да не позабавлява гостите си с игра на пиян монопол, в която кой каквато цифра уцелеше със зарчето – толкова шотчета трябваше да изпие.

За финал Ася изпълни еротичен танц по доста оскъдна рокличка, която едва прикриваше сочното й дупе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *