Кучкова за члена: Колкото по-голям, толкова по-добре!

кучкова бананПлеймейтката Елена Кучкова каза какво обичат жените и в частност тя. Запитана размерът има ли значение, тя кокетно се усмихна и обяви, че разбира се – ДА.

Който ви говори обратното, значи е прекалено скромен, или направо ви лъже. Тя обичала да бъде изпълнена докрай от партньора си, колкото по-изпълнена, толкова по-добре. За нея нямало забранени пози в се*са, там двама души се отдавали изцяло един на друг и задръжките само щели да развалят хубавата работа. Позволявай всичко, за да ви е добре и на двамата е девизът на дамата. Отдай всичко, не се срамувай, не се прави на девица, каквато не си.

Относно размера, тя смело заяви, че е на принципа на Мечо Пух. Колкото повече, толкова повече. Тази книжка ми харесваше като малка, непрекъснато я препрочитам и откривам колко много мъдрост има в нея, усмихна се широко красавицата.

Както вече е обичайно за нея, тя дава информация за загадъчния мъж до нея на час по лъжичка. След като каза, че е политик, но не е депутат, а е близко до  депутатите, след като загатна, че е Ангел Джамбазки, но после и двамата отрекоха, а тя обвини медиите, че не са я разбрали добре, сега запя нова песен.

Той бил богат бизнесмен, близо до политиката /та кой бизнесмен не е близо?/. Двамата се запознали в самолета на връщане от Италия. Тя обърнала внимание, че всичко в него било чаровно и мъжествено и се случило почти като любов от пръв поглед. Просто били зарленени един от друг.

Кучкова обаче отново отказа да каже името му, а за размера – то е ясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *