Радина ревна за Деян в „Като две капки вода“

Деян НирванаРадина Карджилова пристигна да подкрепи любимия си в шоуто „Като две капки вода“. Тя се разплака от умиление, когато той пя, маскиран като Ела Фицджералд, ся се заедно с другите на чудесното му превъплъщение и силно се разочарова от коментарите на журито, а после и от вота на зрителите.

Актрисата била сигурна, че скъпият й Деян ще стигне до финала на шоуто и още на старта на предаването се похвалила пред приятелките си, че  ще яхне новата кола и ще отпрашат към морето. А колата е пък голямата награда, която половинката й щяла със сигурност да спечели.

За неин голям ужас обаче Деян се представи изключително зле в повечето си  превъплъщения и дори званието  му на секссимвол и любимец на публиката изобщо не не му помогна да стигне даже до финала или пък да спечели десятка, освен с имитацията на Лили Иванова.

Радина била изумена и разгневена, че гаджето й се класира на опашката по брой на  зрителски есемеси и затова подозирала, че гласуването явно се манипулир от продуцентите.

„Не е възможно човек като Деян, който е национална звезда и се стичат стотици да го гледат в театъра, да не е харесван от  публиката и тя да не гласува за него. Навсякъде хората буквално го обожават, знам как реагират всички на гастролите му, как му ръкоплскат на сцената из цялата страна и няма никаква логика да не гласуват най-много за него“,  ядосано обяснявала Кърджилова.

Заради неудоволетворителния зрителски вот тя и Деян смятали, че „Като две капки вода“ е абсолютно нагласено и слуховете, че Нети или Къци Вапцаров са гласени за победител били абсолютно верни. Двойката заподозря и нещо нагласено при Стефания Колева, която пее най-фалшиво, но я избутаха внезапно на финал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UAk0GwNu7Oo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *