Куката лапва 120 бона хонорар от ВИП Брадър

обща всичкиМариан Вълев или по-познат на зрителите като Куката от сериала „Под прикритие“ ще бъде един от най-интересните участници в новия сезон на „Вип Брадър“.

Тази информация изскочи волно или неволно от кухнята на предаването, за да изостри апетита на воайорите.

За да влезе в Къщата актьорът,  поставил условие да му се даде  сумата от 120 000 лв, като хонорар. Аз ще ви изнеса предаването, всички ще гледат мен, казал със самочувствие той. Затова трябва да ми се плати като на звезда.  На всички останали випове  са предлагани далеч по-скромни суми  с молбата да  запълнят бройката. Е, те също няма да я запълнят безплатно, а ще вземат  между 50 и 80 000 лв за два месеца нищоправене, а някои и за по-кратко, защото зрителите ще ги изгонят.

От 19 септември шоуто отвоно се завръща в ефира на Нова тв и отсега е ясно, че това ще бъде един от най-гледаните и интересни сезони. Мотото на  предаването  щяло да бъде – „Завръщане в миналото“ и участниците ще живеят не само напълно затворени, а и  в съвсем скромна среда, без луксозни мебели, джакузи,  басейн и други глезотии. Менюто им също ще бъде ограничено, а те ще го ограничават допълнително, като се дънят на мисиите.

От продукцията водят преговори с близо  50 популярни лица от шоу средите от стари легенди до нови звезди. Сред получилите предложения вече са Силвия Кацарова, Фики Стораро и Росица Кирилова, но Кирилова засега е отказала.

Няма да липсва и този път чужденстранно присъствие в лицето на непознати за публиката имена, както и много плът и красиви форми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *