Благой Георгиев направи Христина милионерка

Благо и Христина,Благой Георгиев, около когото отново се развриса и се разшумя през последния месец заради поредната му авантюра и изневяра, е обезщетил майката на децата си – Христина, с къща- палат, две скъпи коли и тлъста банкова сметка.

Благо прехвърля в момента семейната къща в Горна Баня изцяло на името на Христина и тъй като двамата нямат брак, той не може после да има претенции да си я вземе обратно при евентуална раздяла.  Къщата прилича на малък дворец и в нея има всички удобства, които на човек могат да му се приискат. Тя е на три етажа и има десет големи стаи, от които три спални и две детски.

Освен това бившата националка по художествена гимнастика Хриси, която не е навъртяла нито един работен ден в трудовата си книжка, но пък работи като майка на децата му, ще получи на свое име  две суперколи – „Ауди S8“ и джип „Порше Кайен“.

Благой е решил да направи и банкова сметка на Христина,  в която  всеки месец ще внася пари за нея и децата, които ще са доста повече от необходимата им издръжка, разказват близки до футболиста.

Георгиев е решил да направи този жест, за да се чувства любимата му сигурна, че е обезпечена и да не се притеснява, че ще остане без пукната пара. Освен това от многото изневери го е загризала съвестта и вместо дарения на манастири, е решил тази година да направи дарение на жената, която е майка на децата му и която наранява непрекъснато емоционално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *