Кроят шапката на Волен Сидеров! Вижте кой го изритва от властта!

Патриотите ще бъдат разбити и заместени с послушковци.

Това готви Борисов на своите коалиционни партньори, за да се застрахова, че няма да има бунт в редиците им и няма да саботират кабинета.

Първият, чиято глава е планирано да падне е Волен Сидеров. С новия политически проект се е заел Делян Пеевски, който уж е депутат от ДПС, не се вясва в парламента, а всъщност е ръката на Борисов, която вади кестените от огъня. Срещу подобаващо възнаграждение с обществени поръчки и други благинки, разбира се. Няма друг вечен депутат, който изобщо не ходи на работа и на когото никой не смее да направи забележка и да го глоби. Защото всички знаят на кого е човек и мълчат.

Сега Пеевски е решил да се разправи с Волен по заповед на Крадеца на джанки. С негова помощ стана най-безумната рокада и политически висш парашутизъм. За координатор на Сидеров бе спуснат бившият главен секретар на МВР Светослав Лазаров, който даже не е членувал активно в „Атака“.   Двамата дори отидоха заедно на посещение в Русия да участват във форума „Какво ни обединява“.

Лазаров бе слуга на ГЕРБ с ДПС уклони.

Членове на националистическата партия алармираха, че се случва нещо невероятно и политически абсурдно. Излиза, че ще станем „крило на ДПС”, точно ние, които от години се борим с тази партия срещу коsто тръгнахме преди години след Сидеров и имахме толкова много поддръжници.  Сигурни сме, че  Волен е заблуждаван от определен кръг хора, които го четкат, приспиват му бдителността и той не разбира това, което му се готви. А то е пращането му в пенсия под някакъв благовиден предлог, твърдят атакистите.

Ние бихме добавили и солидна парична награда за послушание. Сума, която ще осигури него и невръстния му наследник в името на предателство на националната идея и любовта към Русия. Защото идеи и любов бебе не хранят, а в случая Сидеров изигра картите си с възможна най-голяма полза за себе си. А родината…любовта към нея е довреме…

Светослав Лазаров беше шеф на МВР и организатор на най-позорната полицейска акция в историята на службата. Той прати барети на стрелеца от Ляковец, който се бе барикадирал вкъщи и в резултат от престрелката един от униформените загина, а други трима бяха тежко ранени.

Вместо да бъде разследван за безславната и некадърна акция, Лазаров бе скрит на топла службичка   в секретния щат на ДАНС. Сега отново бе изваден на светло, този път в ролята на партиен активист.

Ако ще води „Атака“ така, както акцията в Лясковец, сбогом „Атака“!.

Любопитно обаче е как Борисов ще подчини Каракачанов и Валери Симеонов, които са му трън в очите. Бъдете сигурни, че и там промените се подготвят и ПФ бавно ще бъде ликвидиран, а идеите му подменени с герберски!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *