Край на голотиите! Бирмата забрани на Алисия да се Съблича!

Алисия 1Алисия смени имиджа си и заприлича на пееща монахиня. От гардероба й изчезнаха късите роклички и фриволните деколтета.

Това не е нейна прищявка, нито пък някаква нова модна тенденция. Просто било заповед от новия мъж в живота й  Георги Станоев – Бирмата.

Той не обичал да дели това, което е негово, с другите и заявил, че за таланта не е нужно разголване. Ася можела да пее когато си поиска, но не било задължително да си показва гърдите и гащите, защото това я правело евтина и вулгарна като останалите й колежки. Имала достатъчно добър глас, за да омайва публиката с него и не било нужно да се прави на начинаеща старлетка. Освен това с новия стайлинг щяла да покаже, че е над тези неща и държи на имиджа си.

Истината била, че перничанинът жестоко ревнувал новото си завоевание и не желаел да го дели с други. Вбесявал се дори от похотливите погледи на мъжете в клубовете и искал да виждат колкото се може по-малко от тялото на любимата му, което считал за своя собственост.

Алисия веднага го послушала и за да му угоди, се появявала по участия с панталони или поли до коляно и съвсем скромни деколтета. Феновете бленували за закръглените й форми, но те вече били покрити. Тя знаела, че като се ядоса, Бирмата вдигал страшни скандали и даже налитал на бой.

Станоев се опита да промени и Преслава през трите години, в които бяха заедно.

Добричлийката обаче има силен характер и му се противопостави, не се съгласи да му угажда с дълги поли и скромни рокли, а заради това той няколко пъти й направи сцени на публично място и дори се сби с охраната й и с Фики, с когото тя се целуваше демонстративно в чалготека.

Алисия предпочита мира вместо скандалите и е с доста по-мек характер. Затова в момента тя слуша за всичко младия си любовник и засега двамата живеят кротко, без да се карат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/g-7i4qw_Tz4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *