Борисов Нагло: Наричат ме Краля-Слънце, защото съм такъв!

В деня за хвалби днес Бойко Борисов беше просто неотразим!

Този ден (за среща с медиите- б.р.) се определя от самия него. В този ден възесъщият ни премиер посещава любимата си Нова телевизия, за която упорито се говори, че е лично негова собственост, за да се похвали и да не го забрави електората. Обикновено избира момент, когато в държавата не е много напечено и страстите временно са се поуталожили.

И днес Борисов си избра Нова телевизия, за да обясни колко е твърд, смел и безкомпромисен ръководител и как без него България доникъде няма да я докара.

„Отдавна сме ги задминали румънците“! – изцепи се той, въпреки че докладите на ЕС, цифрите и фактите говорят точно обратното. Но сега ние ЕС ли да слушаме, или Бащицата? Бащицата, естествено!

Ако разбера, че някой от министрите краде, веднага ще изхвърчи! – размаха пръст премиерът. Skandalno.net

Никой не посмя да го попита тогава защо не е уволнил цялото правителство начело със себе си?! Защото всички членове на кабинета му се изхранват от лобизъм и зад гърба на всеки са се накачулили поне по двама олигарси.

„Защо медиите  ви наричат  Краля-слънце“, попита съвсем угоднически Ани Цолова.

„Как защо? Защото това е вярно!“, каза уж на шега  Борисов, но поласкан се увлече и продължи: „Аз съм сигурен, в това, което върша, имам самочувствие, като се гледам в огледалото, харесвам се такъв какъвто съм и това е по причина, че вършим всичко правилно, ГЕРБ показват голям подем и добри резултати и се гордея с тях“.

„Всички ме слушат, всички имат респект от мен, продължи Премиерът-Слънце. Ако някой сгафи – играе метлата. И не само метлата! Готови сме и с парцал да забършем след него“!

Иха! Ама наистина ли? След кого е заиграла метлата, че ние от Skandalno.net нещо не се сещаме…

Срещу монополите ли, срещу местните феодали ли, срещу престъпността ли, срещу наглите чорбаджии, срещу бялата мафия и останалите мафиотски структури  ли? Или срещу свинските черва на роднини във властта?!?
Борисов стигна върха на наглостта, като заяви и че не чете вестници и сайтове. Skandalno.net

Аз предварително зная кои какво ще напишат. Знам коя медия е на газовите лобита, коя на хазарта и коя на обществените поръчки.  И защо тогава да ги чета, запита Борисов, без да осъзнае, че обявява на всеослушание, че в България свободни медии няма. И без да се сети, че като няма свободни медии, няма и свободно слово. А съответно няма и демокрация!!! Skandalno.net

А може би знае какво ще напишат медиите утре, защото самият той и трудолюбивата му пиарка заповядват кой да бъде наплют, кой омаскарен, кой сринат със земята…?

Възможно е, но република, която има Крал-Слънце е най-абсурдното нещо на света. Нещо, което самият Крал си признава, докато се фука по медиите.

А шутовете ръкопляскат!!! Skandalno.net

И тичат да си правят селфита с Краля – Слънче, при положение, че дори в днешните монархии такова животно нема!!!

Ще се спасим ли някога от тоталното безумие Бойко Борисов!? Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/CydQIwe-_JQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Историята помни доста случаи с Крале и кралици,които са свършвали на ешафода или на бесилото.

  2. Психиатрията няма ли най-после да се самосезира и да го прегледа този?

  3. ТОЯ ЗАПАРТЪК НЯМА ЛИ КОИ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ БЕ НЕГОВАТА МАМА СЛЪНЧАСАЛА ДА ИБА

  4. Njama li njakoy dostoen balgarin ili tziganin da go gramne toja neshtasten grandoman, da eba majku mu grozna.

  5. Че е говорил глупости, говорил е, но по-голяма глупост не бешо изръсвал. Дали му се е замаяла главата от шамара на Нинива?

  6. Борисов, ти ме ошашави, бе? Крал-Слънце? Ти задмина и ЛУи 13-ти? Значи не ни трябва и газ и петрол стига ни Бойко Борисов – ще свети денонощно през цялата година. Значи онова Слънце на небето не е нужно? А аз толкова се радвах, на онова Слънце – топло е, лято е, пеят птици? А ние сме имали Крал-Слънце? Ти си бил нашата светлина тогаа? Вива ла Солнцето! Абе, шефе, ти сериозно ли се вземаш за такода значимо нещо? Ами ако онова Слънце спре да грее и за половин час и нафуканият ти фасон ще се смачка бе? Да може да се жиее и на тъмно, на лампи, но няма да има растения няма да има слаеи няма толкова неща да има? Аз съм живял в друга галактика на звезда твърде далеч от Слънцето. Мрачно, замръзнало, постоянно ветрове и лед. Явно ти си напраил Лятото тук? Е, тогавв съм спокоен за България – вече тя си има Крал Слънце и явно я чякат светли бъднини. Значи аз мога спокойно да си замина в Мрака и там ще зная, че хората тук ще са щастливи – имат си Слънце и явно раят е с тях. Браво! Сега вече съм спокоен за България – Слънцето дойде при нея, не няправо я яхна и оглави. ТенкЮу! Аз вече мога да умра и да отлетя – доживях светлината да дойде над България. Господи, ти сбъдна надеждите на хората – Слънцето засия и те вече са щастлиди, ама до един… Алилуя! Всъщност, какви са тия мафиотски разпоредби на държавни лапачи по общините, до 29 Юли секи да декларирал дали сам ще обработва земята или ще я дава на аренда? Какво се бърка държавата в лични отношения бе, Слънце? Вие се самозабравихте от 72 години комундетата, само демагогия лъжи, далавери, герор и нищо добро не създадохте. Е, ако това е бъдещето на България, ще бегам далеч от Слънцето пак…толкова далеч, че галактиката ще остане зад гърба ми…. А да ви е честито ноото ни Крал-Слънце…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *