Бойко Борисов Напусна ГЕРБ!? Болест ли е причината?! Виж Тук:

7

Борисов гримасаАаа, не съм съгласен! Изобщо не съм съгласен със задължителното гласуване!

Тези думи бяха казани не от кого да е, а от Бащицата и Вожда на ГЕРБ Бойко Борисов, няколко дни след като собствените му депутати приеха на първо четене нов член към Избирателния закон и гласуването стана задължително. По 50 лева глоба ще плаща всеки, който дръзне да не отиде до урната, а на провинилите се бедни ще се отнемат социалните помощи за три месеца.

„Това е демокрация. Всеки има правото да гласува или да не гласува. Не можем да го караме да го направи насила“, заяви Борисов пред симпатизанти в Ямбол и окончателно ги шашна.

Не по-малко изненадани се оказаха и журналистите, които вече не знаят какво да пишат.

На всички е ясно, че депутатите от ГЕРБ не могат да кихнат, камо ли да гласуват нещо, за което не са получили указания и съгласие от Бащицата. Никой не може даже и да си помисли, че са прокарали този закон през главата му. В същото време обаче Бойко Борисов се удря в гърдите пред народа и обяснява, че не е съгласен и че ще вземе мерки да не се въведе задължителното гласуване.

Какво да направя, той Валери Симонов го предложи. Не можах да му се скарам, партньори сме все пак, метна топката Борисов в чуждия двор.

И накара наивниците да си мислят, че депутатите му си гласуват каквото си поискат, а Борсов се явява в ролята на спасител. И му вярват…

По същия начин премиерът постъпи и със забраната за разпъване на палатки на плажа. Депутатите му я гласуваха, а снощи той се удари в гърдите и каза, че е против да се ограничава свободата на къмпингарите. И по Негово разпореждане депутатите от ГЕРБ ще внасят предложение за отмяна на забраната за къмпингуване.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Е как ще внесат нещо обратно на това, което гласуваха?

Това парламент ли е, или цирк?

Днес гласуваме, утре внасяме обратно предложение и… пак гласуваме.

Какво иска да ни покаже Борисов?

Че управлява еднолично България и решенията на парламента нямат никаква стойност за него, а той може да ги отменя когато си поиска, без да има конституционно право на това?

Че го е хванала политическа шизофрения и на единия  ден е лошото ченге, а на другия играе ролята на доброто?

Или просто премиерското му кресло така се е разклатило, че стотина протестиращи с палатки по улиците могат да го съборят. И затова Борисов променя закона и им угажда. От страх?

Не знаем.

Не сме лекари и не можем да поставим диагноза, макар и да се досещаме каква е!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Не МУ ли разбрахте номерата на въпросния Еди Кой-си?! Ще си промени „мнението“ още N-пъти,докато накрая няма да помниме за какво иде реч.Това,между другото е описано как става в едни книги,които се четат в едни специални училища.А ако трябва да сме по-точни,и на мен ще ми е добре с 10% контролиран вот да имам мнозинство в Драматичния Театър.

  2. Толкова ли не се досещат,че единствената причина да не се гласува е липсата на кандидати,които да се харесват!Народа не харесва Партиите с тяхните водачи!Ако дават по 50лв.,много ще отидат да гласуват,но ще зачеркнат каквото им падне и защо ще се пръскат пари за гласуване!Тогава остава една възможност-гласуването да бъде привилегия-примерно да служи за повишение при държавните чиновници,но при условие,че се включват кандидати предложени от тези,които ще гласуват!Защо се вършат излишни неща точно в Парламента!Спомням си за данък Уикенд!

  3. Това е пиеса от мальк селски театьр на Банкя!Имам предложение за това прословуто задьлжително гласуване!Не е нужно всеки индивид да гласува за да се правят разходи на гьрба ни и да се вдигне процента на някоя партия!Знае се,колко са избирателите по списьци,гласува се спокойно и на фона на гласувалите се определя процента гласували.Тоест,ако избирателите са гласували на 50 процента,то и в парламента влизат 50 процента,тоест 120 депутати!

  4. Задължителното гласуване ще ограничи властта на Доган, Местан, Заклан,Резан, Манаф и Юсуф!
    Подкрепям.

  5. Болест е! Синдромът на Андрешко в политически вариант. Макар че ако това го стори който и да било премиер на която и да било друга държава, ще го свалят и ще го пратят в лудницата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *