Кошмар! Намериха убито дете, затворено в куфар

фотороботСлучайни фотографи намериха зловеща находка край реката в село Пасарел. Ти видяли изхвърлен на брега куфар, а като го отворили, намерили вътре трупче на дете.

Ужасените хора веднага уведомили полицията, която дошла доста бързо. Според първоначални данни детето е на видима възраст около пет години, било е душено, после ударено с тежък предмет по главата, която буквално се е вдлъбнала. Тялото е оставено в куфара голо, завито само с хавлия.

Детето е починало не от удара по главата, а от задушаване. Най-вероятно то е било първо бито, после удушено. По главата му са открити следи от удари с юмруци. .

Момченцето е с кестенява коса и кафеви очи и бяла кожа. Тялото му е слабичко и изглежда недохранено. Не е от ромски произход и първоначалните версии са, че или е от дом за сираци, или от много бедно семейство, или дете на бежанци.

Униформените в цялата страна са на крак заради намереното трупче. Не е изключено то да е на чужденче. Най-странното е, че никой у нас не е съобщил за изчезване на дете. То сякаш се е появило буквално от небето. Куфарът, в който е сложено тялото, е скъп. Най-вероятно убийството не е извършено в района, а някой с кола е дошъл да изхвърли зловещия си товар в реката.

Вече е направен фоторобот на лицето на жертвата с надеждата някой да я разпознае. От полицията не издават как върви следствието, позовавайки се на оперативната тайна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А стига бе! Какво става с хората, каква е тази безумна жестокост? Горкото детенце

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *