Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Полудял готвач отрови 30 деца в Асеновград!

Някой сложил отрова за мишки в млякото на малчуганите. От ХЕИ в града знаят, но не правят нищо!!!

дете пие мляко

Истински шок и ужас претърпяха над 30 малчугани и техните родители в детска градина „Слънце“ в Асеновград. Подрастващите пили за закуска мляко, гарнирано с отрова за мишки. Скандалът вдигна на крак токсиколози, общинска власт, полиция и цял Асеновград.

Журналисти намериха управителя на фирмата доставчик „БББ – дистрибуция и логистика“ – Асеновград. Пред тях той разкри ужасяващата картина, на която се натъкнал в кухнята на забавачката.

„Млякото е произведено на 6 март, ние го доставихме в понеделник в кофички. Вчера сутринта лелките в кухнята са го изсипали в голям 30-литров котел. От него са пълнили в канче с голяма дръжка и са разсипвали на порции в по-малки панички и купички. От външната страна на канчето 6еше залепнала синята отрова за мишки. Беше като дъвка. Как се е озовала отровата там, ми е бедна фантазията. Затова всички подозират, че става дума за огромна престъпна небрежност или умишлен саботаж срещу директора на детската градина от някой от персонала“, обясни Батинков.

Бизнесменът взел част от отровата и я занесъл в Агенцията за безопасност по храните. Там го очаквала още една изненада.

„Като видяха какво им нося, служителите се притесниха и показаха, че знаят за какво става дума. Експертите веднага установиха, че е отрова за мишки. Споделиха ми, че и друг път е имало подобни случаи. Отрова може да се слага извън кухнята, но как е попаднала вътре, и то върху канчето – сами си отговорете“, разказа още управителят на фирмата доставчик.

Батинков е слисан как може персоналът в кухнята на забавачницата да не види синята отрова, полепнала по дръжката на канчето, с което бъркат в млякото. А на зловещата находка да се натъкне една от госпожите.

„Това е тотално безумие умът ми не го побира. Хубавото е, че отровата не може да убива човек. Няма как ние да сме виновни, защото доставяме млякото в кофички“, сподели бизнесменът.

„Децата са добре, токсиколози бяха при тях в забавачницата. При нужда веднага ще бъдат откарани в болница, обясниха от община Асеновград. Полицаи от града пък потвърдиха версията на бизнесмена, че става дума за престъпна небрежност или умишлен саботаж. След всички разпити ще има и обвинени, разкриха ченгетата. Надяваме се наистина да е така, защото в днес в детските градини ситуацията наистина е извън контрол.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *