Супа от глухарчета е тайната рецепта за свежест и дълголетие на Лили Иванова

Лили голяма1Разкриха дългогодишната тайна за дълголетие и свежест на Лили Иванова.

Легендарната певица не пие модерни лекарства и не ходи на терапии в чужбина, за да се поддържа вечно  енергична и млада.

Ключът към енергията и запазената  й външност  е една много проста и евтина рецепта -супа от глухарчета.

Растенията били много полезни, притежавали много антиоксиданти, които извън всичко помагали за еластичността на кожата и опъвали бръчките. Народната медицина  препоръчва глухарчетата и за усилване на имунитета, за прочистване на кръвта, за регулиране  на кръвното налягане и други болежки. От корена на растението и спанак като добавка се готвела страхотна супа.

Певицата  използвала това средство за тонизиране особено след изтощителни репетиции и концерти, защото въпросната билка, съдържа и витамини, които чистят тялото от натрупани токсини и го зареждат с енергия.

Лили следяла изкъсо готвачката, на която разчитала да й приготви чудодейната храна. Примата  е известна с това, че е педант на тема чистота. Изпълнителката  не искала да има и една прашинка върху посудата, в която й сервират обяда. Ако видела петънце, вдигала лют скандал.

Тя искала и  всички продукти, които са в хладилника й, да бъдат био и еко. Сол почти не употребявала, а подправките се купували  от отбрани сигурни магазини, където  имали сертификат за произхода и подробна информация за производителя.

Лили била клиентка на най-известните билкари, които подбирали растенията, с които тя  да си приготвя гозбите и отварите. „Всяка пролет тя си прави цялостно прочистване на организма, като хапва само супи от най-различни зелени растения, билки и избрани зеленчуци и пие фрешове, разкриват нейни близки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *