Шок! Анелия пее пияна, повръща на сцената

Анелия голямаАнелия тотално се изложи на свое участие в столичен клуб.

Звездата на „Пайнер“ се появи почерпена, залитайки на сцената, а според гости на заведението в края на вечерта даже повръщала в тоалетната.

„Беше ужасно  зле, още по време на първите изпълнения фъфлеше и се олюляваше на сцената, а накрая дори я засякохме, докато повръщаше в тоалетната и после си плискаше лицето с вода, защото цялата беше прежълтяла“, разказа очевидка на кошмарната случка.

Излагацията  се е случила преди две вечери в Студентски град. Бившата съпруга на Коко Динев съчетала фолк извивките в гласа  с разнообразни неадекватни движения на тялото. Чалга дивата дошла  в клуба на своя  приятел Коцето  още към 20 часа с цял антураж от приятелки, които празнували нещо. Веселата женската компания започнала да се налива хептен по мъжки с уиски и бира и да се развеселява все повече и повече, докато нещата преминали нормалните граници.

„Анелия още като седна във ВИП сепарето, където бе настанена с другите дами, поръча бутилка уиски, която бе изпразнена от нея и  компанията й за по-малко от час. Последваха още две бутилки, а после  си поръчаха и бира разказва  барманите в чалготеката. Когато дошло време да пее, Анелия вече била съвсем замаяна и това веднага си проличало по некоординираните й действия. В разгара на участието си  тя качила на сцената свой фен и започнала да му се натиска и да се кълчи с него.

Цялата гледка била толкова нелепа, че част от дружките  ѝ се опитали да прекратят участието й преждевременно, но тя се заинатила и пяла докрай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *