Костадин Костадинов: Партиите на Посолството ПП, ДБ и ГЕРБ подготвят Преврат… но имам новина за тях!

С гневна декларация на парламентарната група на „Възраждане“ срещу националните предатели и американски агенти от ПП, ДБ и ГЕРБ започна заседанието на Народното събрание. След нея настана хаос и сбиване в залата, а квесторите дълго време не успяха да разтърват депутатите, които се бяха скупчили около трибуната.

Един е със счупени очила, а друг – с одрана буза, трети – с раздрана риза.

В декларацията на „Възраждане“, прочетена от Искра Михайлова, се цитираха думи на Кирил Петков от скандалния запис на заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.

„Вие нямате морално право да бъдете днес в тази зала. Вие никога не сте го имали“, обърна се тя към ПП, ДБ и ГЕРБ по повод уйдурмите, които се канят да направят за общо правителство, с което лидерите на тези партии да се спасят от наказателно преследване.


Михайлова предупреди, че ако такава коалиция се случи, от „Възраждане“ ще призоват техните симпатизанти пред парламента, а защо не и вътре в него. Покана щяла да бъде отправена и към разочарованите избиратели на двете проамерикански коалиции.

Думите й накараха председателя на парламента Росен Желязков, който водеше заседанието, да изрази надежда, че с тази декларация от „Възраждане“ не подстрекават към нахлуване в парламента.

Декларацията възмути ренегата Явор Божанков, който напусна БСП, за да се присъедини към ПП. Божанков нарече партията на Костадин Костадинов „токсичен отпадък“ и „проруска партия“. И добави, че да се създаде редовно правителство е въпрос от национален интерес.

Божанков заяви, че чужди агенти и предатели са всъщност хората на Костадинов.

„Грозното заяждане е само върха на айсберга, защото една крайна, популистка и проруска партия иска да ни закара на избори. Те и след изборите ще бъдат токсичен отпадък в политическия смисъл. Никой не преговаря с тях, поздравяваме ГЕРБ и колегите от нашата група. Защо да приемем техния призив и този на Радев за връщане на мандата, защо искат да ни закарат на предсрочни избори? Защото интересът е да имаме правителство, а руският интерес е да нямаме“, каза Божанков.

„Говориха за меки китки, двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ни съмняват в това отношение“, каза депутатът от ПП по адрес на „Възраждане“. Тук страстите кипнаха и депутати от „Възраждане“ скочиха на трибуната, за да се саморазправят с Явор Божанков.

Заседанието бе прекратено, а хора от ПП и ДБ също излязоха напред.

Умно-красивата соросоидна тълпа на ПП и ДБ начело с Манол Пейков (пловдивския издател, който нашумя преди време с това, че издаде романа „Под игото на шльокавица-б.р.) започна да бута и дърпа депутатите на Костадинов в опит да спаси Божанков от бой. В резултат ризата на Манол Пейков беше скъсана.

Манол Пейков: Вдетениха колегите от „Възраждане“, одраха ме 

Вдетениха се колегите от „Възраждане“, одраха ме. Това коментира депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Манол Пейков пред медиите в парламента след физическите сблъсъци в пленарна зала.  „За мен е предостатъчно това, което българският народ вижда. Истинското лице на „Възраждане“ се вижда в такива моменти. Ако тези хора случайно вземат властта, половината от вас няма да са тук, да не кажа и две трети“, каза Пейков. По думите му мъжеството е да се противопоставиш на подобна физическа атака, като той отчете, че тя е дошла от партията на Костадинов. Той разказа, че от „Възраждане“ са скочили срещу Явор Божанков чисто физически. „И аз отидох да се опитам да ги спра“, каза Пейков. Депутатът сподели, че е имало и ругатни от тяхна страна.  Според него може Божанков леко да е прекалил с квалификациите, но това не е причина да го нападат физически.  Той коментира, че „мека китка“ е нещо съвсем неутрално като обида. Нещо против имате хората с различна ориентация? Има свобода на тези неща в ЕС. Разберете веднъж завинаги. Няма нищо обидно в това да си гей. Докато в другото (да те нападнат физически) има много обидно“, заяви Пейков

Костадинов след сблъсъка в НС: Тези хора са позор за човешкия род

Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание,  простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест. Така председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов коментира в кулоарите на Народното събрание поведението на депутатите от ПП и ДБ.

„Не сме си позволявали от парламентарната трибуна да отправяме лични обиди. Никога. Това същество Манол Пейков, както и другото – Божанков, оттук насетне, ние ще ги сваляме от трибуната всеки път, когато направят опит да говорят от нея. Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство. Поредната позорна сцена от поведението на една позорна партия – ПП. Партия на позора и предателството, партия на Посолството, на простащината. Няма да търпим повече тази простащина. Когато на трибуната излизат хора, които не четат политически декларации, а говорят простотии, това няма да бъде търпяно. Те са позор не за българския род, а за човешкия род“, каза още Костадинов.

„Депутатът от Възраждане, чиито очила счупи Пейков, е шампион на България по силов трибой. Той е един от най-силните мъже в България. Представете си какво би се случило ако се бе поддал на провокацията на това нещо Пейков. Какво би станало ако му бе отвърнал със същата простащина. Само ще ви кажа, че сега господина нямаше да си развява гривата из кулоарите на парламента“, коментира Костадинов.

„Тези нагли типове, са хванати на калъп като американски агенти и продължават да твърдят, че ние защитаваме Русия. Американски агенти, американски шпиони, предатели! И тези чужди агенти биват канени по телевизиите като най-видни и чакани гости, където най-нагло протяжно обясняват как ще правят правителство. Тези предатели, избрани с фалшификации, се готвят да направят държавен преврат. Но имам новина за тях: Нека само се опитат – ние ще направим контрапреврат. Така се прави. Те са заплаха за националната сигурност”, заяви Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ДА ПРИПОМНЯ,АТАКА ГИ ПРАВЕШЕ СЪЩИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,КОАЛИРА СЕ С
    БОКО И ОТИДОХА В КАНАЛА.

    • Направете партия „Скептик“ с лозунг „Всички са маскари“ и управлявайте и без това имате най-големият електорат в държавата – 60%! Тези хора са активни, последователни и за разлика от Волен, достатъчно аргументирани, но винаги е лесно да си кибик с мнение, нали?

    • Те всички партии, една по една бяха намачквани и отиваха в канала, откакто Бойко взе властта! Преди това , се споразумяваха и дискутираха, откакто той влезе във властта и дискусията секна в парламента, хората от партията му, също са изпълнители на заповедите му! Управлява като дерибей.

  2. Има огромна разлика между Атака и Сидеров и Възраждане и Костадинов.Сидеров не спира да припява,че го копирали,че го имитирали, но той показа толкова слаби места, такава непоследователност, че просто трябваше да замълчи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *