Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение

Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение, а то не води до доверие и устойчиви решения. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти днес. Коментарът на държавния глава е във връзка с разговорите между парламентарните групи на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ и ГЕРБ – СДС за съставяне на правителство с втория мандат. 

Мисля, че Мария Габриел (ГЕРБ – СДС) и Николай Денков (ПП – ДБ) са много близо до решение, каза по-рано днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Аз не очаквам набутани в политиката еничари от някакъв си зелен чорап клел се в знамето на нато да пропуснат да затрият България.

    • Господин Триморски изобщо не се съобразява с краварите и не е натовска рожба,какво говорите.Родолюбец.

      • Баш си е натовец и проевропеец и заради това е търпян на този пост.

      • „Патриот е, душа дава, за наука, за свобОда. Но не свойта душа, братя, а душата на народа“ – Христо Ботев === Патриот е наш Румчо, милее за народа. На, от голям патриотлък чак от Канада ни докара мекерето Киро и го пази до ден днешен, политически косъм да не падне от празната му канадска кратуна.

  2. ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ ДА ВИКА НА ПОМОЩ СРЕТЕН ЙОСИЧ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЩЕ УНИЩОЖЪТ КЛЕПТОКРАЦИЯ ТА ! БРАТСКА СЪРБИЯ СИ ОСТАВА БРАТСКА НАВЕКИ ! СРЕТЕН ЙОСИЧ ИМА БЕЗПЛАТНО ЖЕЛАНИЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИА !

  3. Картината у нас е толкова сложна,двукраките шебеци, според „всевишния“ са така разделени,че няма човек,или сила,която да ги обедини.След като вече повече от30 години у нас се пръска платеното соросоидно семе,след като големият процент вече са зомбирани, какво остава,да се плюеме взаймно до засиняване??Какъвто и да е „зеленият чорап“ засега той ЕДИНСТВЕН заема правилна позиция.И по красноречиво за този съюз, изискван от посолството и в интерес на нашите изроди да си спасят кожите, не може да се каже.

    • Никой и не иска да се обединява с национални предатели. За тези смърт или да чукат камъни цел живот, за чаша вода и комат хляб.
      Толерантността, педерастията и мекушавостта към национални предатели вече видяхме до какво води, след несвършената работа на ОФ-то.

  4. РАДЕВ, РАДЕВ, ТИ СЪЗДАДЕ ТАЗИ ЦЕЛУВКА И СЕГА СЕ НАМИРАШ ПОМЕЖДУ ИМ.ОЧАКВАЙ СКОРО ДЕ ТЕ ЦУНКАТ ЕДНОВРЕМЕННО И ПО ДВЕТЕ БУЗКИ.РАДЕВ ОТ СЕЛО ТРУ ,ТВЪРДЕ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ СЪЗДАДЕ С ТВОИТЕ ПП ЕТТААА.

  5. Ае честито!
    Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция. Гърчовете и цирковете около Истанбулската конвенция са всъщност част от борбата за контрол над шебеците мислещи се за хора.
    Поредната разделителна линия за противопоставяне на мъже и жени.
    Освен всичко ще се плащаме по 8.5 милиарда евра на година на гестапото наречено ГРЕВИО, за да краде българчета и да ги предоставя на педофили.

    • Имали още някой, който не прави разликата между държава и колония. Държавите се управляват от собствени закони и правила, а на робите в колониите ги налагат НЕбългари.

  6. В Европа живеят около 500 милиона,ние сме само една стотна от това население.Ако се вярва на предсказанията на Севрюкова, нас сигурно ще ни отлъчат от ГРАДИНАТА, щото всеки българин останал в чужбина нямало да може да се прибере.Освен това Ванга е предсказала,че Русия ще спаси света,и не само ще стане негов духовен водач.Не допускам тези две ясновидки да са сгрешили, поне досега излязоха във всичко прави. Това е космическа информаци, за която ние простосмъртните нямаме никаква представа.

  7. ХРАНИМ ЗАТВОРНИЦИ ХРАНИМ БЕЖАНЦИ ,БОГАТИ УКРАИНЦИ ПО КУРОРТИТЕ ,УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯЯ НАТОВЦИ , ХРАНИМ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ МАФИИ ! ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЕ ЗАПЛАЩА ХРАНАТА НА МАЛКОТО ДЕЦА НА ИЗЧЕЗВАЩА БЪЛГАРИЯ !

  8. ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !
    БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЩЕ ВИ СПАСИ !

    • Честит Празник и от мен на всички мили български дечица!
      Господ да ви пази под покрива на Всевишния!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *