Костадин Костадинов: Във вторник на протест срещу националните предатели от ПП, ДБ и БСП

Майдана, ако не сте го разбрали, вече започна. Онзи ден управляващите се опитаха да запалят фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, вече приложен в Украйна. И за да е приликата пълна, американските марионетки вече си организират протести с украински наемници. Визирам „спонтанния“ протест от онзи ден в защита на сваления председател на Народното събрание от ПП на народното събрание, на който гъмжеше от украински „бежанци“. Явно последните са били много разстроени от гласуваната оставка.

Само че в България този сценарий няма да сработи. Нито ще има гражданска война, нито ще има Майдан, нито ще има проамериканска неолиберална цветна революция, организирана от местните им НПО-та с протестиращи джендъри и украински „бежанци“. Просто на нас българите ни писна да ни управляват отявлени национални предатели и слуги на западната мафия, така че просто ще си върнем обратно държавата, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от усилията на статуквото да задържи властта на всяка цена.

Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., правителството на Петков е внесло в парламента предложение за вдигане на ветото за начало на преговорния процес с Македония. Както вече неведнъж предупреждавахме, националните предатели от ПП, ДБ и БСП продължават с държавната си измяна.

Време е агонията на това правителство и този парламент да приключи. Във вторник от 17 ч. призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на американските агенти и националните предатели.

Време е за Възраждане!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. ОВЧИ НАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ ПРОСТОТО КИРО ДБ И БСП СВАЛЯТ ВЕТОТО ЗА С. МАКЕДОНИЯ ИЗПРАЩАТ ОРЪЖИЕ НА БАНДЕРОВЦИТЕ И НИ УНИЩОЖАВАТ ПО НАРЕЖДАНЕ НА САЩ ЕС НАТО НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ОКУПАТОРИ НИ ПРЕВРЪЩАТ В ПУШЕЧНО МЕСО ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ ПРЕДАТЕЛИТЕ ПП ДБ БСП

  2. Експресната смяна на красивата Херо Мустафа не само не е случайна, американското правителство явно е уплашено от оценката на народа ни за техните лакей.Новият посол пристига от Хаити, най-бедната страна в света, където има натрупан огромен опит в манипулация на местния продажен елит.Повече от явно,ДЕМОКРАТИЧНА Америка не иска да ни изтърве от зъбите си.Ще се наложи в тая невиждана криза да си купим още 8 самолетчета по за 200милиона на чертеж, когато руските СУ-57 ще се продават по 35-40 милиона.Любовта към синергията е много скъпо удоволствие, та ако трябва и да измерем от глад и мизерия, но оставащи верни на каубоите, теи, които историята е на път да изрита.

  3. Мераците на Макрон да превърне Франция в Диригент на ЕС след излизането на Англия от съюза и затихваването на ерата на Меркел е съвсем неприкрито. От една стана се самопредлага на Путин, от друга се пъне да инкасира актив с разширение на ЕС с нови страни, но всичките без изключение с прозападна и определено антируска ориентация. Това си е все същата неугастваща френска мания за колониална империя със световно влияние, самочувствие на велика сила,център на изкуства, култура, мода и разврат. Само дето от всичките тези бивши величия е останало само последното и то в доста поизтънял вариант предвид повсеместното развитие и разпространение на този „спорт“ по света и новите джендъро-педалско-лесбо извратености по препоръки от САЩ. В тези мераци на Макрон се прокрадва и старото съперничество с другия бивш колониален колос Англия която по свой почин човърка ЕС с идеи за цепене на съюза с ново образувание наречено „триморие“, разбира се под нейн контрол. Оскубаните откъм колонии бивши империи не са забравили сладкия вкус на европейско величие и световно господство и опитват нови форми на подчиняване, създаване на обкръжения от пажове и слуги и диктат на интереси и воля. За нас като нееднократно потърпевши от френската „загриженоост“ и обич изразяващо се в пълната незаинтересованост на Франция към страданията на българите под турско робство, подкрепата за Турция срещу Русия за да не се освобождават българите, участието на Франция в осакатяването на страната ни в Берлинския конгрес откъснал още тогава Македония от нас и накрая унизителния Ньойски договор редактиран изцяло и безмилостно приложен от Франция върху страната ни все заради Македония. Дали с нещо се е променила тогавашната отявлената френска омраза към нас, както и неприкритата френска надменност към народа ни на два пъти освобождавал Македония и загубил доста комити и доброволци за изправяне неправдите създадени от великите сили от Париж, Лондон, Виена и Берлин? Със сигурност не е. Днешната активност просто е френска носталгия по миналата им значимост и събудено съперничество породено от английския опит за имперски ренесанс.

  4. киро просто обикаля като цветарка и подкупва „независими“ депутати за да бори корупцията

  5. Признаването на Македония било предателство???… Дреме ми за Македония. Да си правят каквото искат. Това си е техен проблем.

  6. Винаги съм съветвал младите от минетчии и спагетаджии да не купуват автомобили.

  7. Аз няма да протестирам, има избори, там да си изкават волята!

  8. Ножа е опрял до кокала! Хораа да излизаме всички навън и подкрепим протестите на Възраждане и Агора и си върнем България на българите!

  9. Западът никога не ни е обичал, харесвал или поддържал. Ние сме носители на автентична силна и хуманната цивилизация. Предали сме я на други народи. И сега трябва да се възродим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *