Корнелия Нинова: “Има такъв народ”и “Изправи се! Мутри вън!” се Съюзиха с ГЕРБ в Благоевград!

Промяната се оказа подмяна. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод избирането на новия кмет на Благоевград Илко Стоянов от партията на Слави Трифонов ИТН. Стоянов се оказа бивш зам. кмет на ГЕРБ в Петрич и политическа цветарка, която преди да пристане на Слави, е обиколила и членувала в 6 партии, между които ромската ДРОМ и „Глас народен“ на Светльо Витков. Ето какво написа още Нинова:

„Благодаря на всички, които работиха за нашия кандидат в Благоевград – Румен Томов и на всички, които го подкрепиха. Както предупредихме, промяната се оказа подмяна. ИТН и „Изправи се. Мутри вън!“ се прегърнаха с ГЕРБ в Благоевград и заедно избраха бившия заместник-кмет от ГЕРБ за градоначалник. Вместо да „изчегъртат “ мафиотския модел на ГЕРБ, те го връщат на власт. Въпреки това ние от БСП ще продължим все така последователно и принципно да се борим с този модел за да осъществим истинска промяна“, написа Нинова.

Гeорги Кадиев: ИТН спечели Благоевград с гласовете на ГЕРБ

Георги Кадиев

„ИТН спечели изборите за кмет на Благоевград с гласовете на ГЕРБ“. Това написа във Фейсбук и водачът на листата на „БСП за България“ в Стара Загора Георги Кадиев.

“ИТН спечели Благоевград с гласовете на ГЕРБ.

Някакси се разбраха.

Същото ни чака и след 11 юли.

Искате го или не, ние сме единствените, които ще спрат връщането на ГЕРБ на власт през страничния вход.

Направете ни незаобиколим фактор“, написа във Фейсбук водачът на листата на „БСП за България“ в Стара Загора Георги Кадиев.

Новоизбраният кмет на Благоевград Илко Стоянов е бивш зам. кмет от ГЕРБ

Новоизбраният кмет на Благоевград с малко над 10 хиляди гласа – Илко Стоянов – може да се похвали с дълга политическа биография- най-вече заради скиталчеството му през годините от партия в партия. Същият обаче днес се представя за ново лице и алтернатива на досегашните управляващи от ГЕРБ.

От направена справка за миналото му става ясно, че може би единствената партия, през която не е минал е била ИТН. Но и този пропуск вече е поправен, защото вече е член и… партията го издигна и избра за кмет на Благоевград.

Преди 5 години Стоянов е общински съветник от ГЕРБ в Петрич. Малко след това той се издига и до поста заместник-кмет в града, отново от ГЕРБ.

Според Слави Трифонов обаче, Илко Стоянов е алтернатива на ГЕРБ и нейния мафиотски крадлив модел. И… бил свестен, защото наскоро се скарал с гербаджиите.

Преди да попадне в редиците на партията, водена от Борисов, Стоянов опитва късмета си в други четири партии – СДС, след това във „ВОТ Консерватори“, в ромската партия ДРОМ, които бяха коалиционни партньори на ДПС и нашумяха с жестоки скандали за купуване на гласове, както и в „Глас народен“ на Светльо Витков.

След като не получава необходимото удовлетворение в малките политически партии и формации, Стоянов опитва късмета си в ГЕРБ, където успява да се издигне до поста зам. кмет на гр. Петрич.

Според запознати той е изключително близък с известен политически кадър – Христо Бисеров от ДПС, който днес е сочен за кадровик в партията на Трифонов ИТН.

В качеството си на зам. кмет от ГЕРБ в Петрич Илко Стоянов се е занимавал с лихварство и е въртял сериозен кух бизнес със собственика на фирма „Градус“ Иван Ангелов. Правил го е чрез подставени лица и фирми баш по гербаджийски… Но… следите остават.

Който се е надявал на промяна, да пие една студена вода. Ако и след изборите в Благоевград, които са лакмус за вота на 11-ти юли, все още има хора, които вярват, че Слави и кохортата му се стремят към властта, за да „изчегъртат“ модела ГЕРБ и да градят на мястото му нещо смислено и почтено… Ако все още се намират подобни наивници, такива да нямат съмнение, че са членове на най-голямата партия у нас- тази на 80-те % дебили. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *