КонтраАдмирал Румен Попов: Ето ЗАЩО ЕВРОПА НЕНАВИЖДА РУСИЯ!

Европа ненавижда Русия защото:

– Защото, както казват идеологът на американския империализъм Збигнев Бжежински и премъдрият отечествен геополитик Соломон Паси „е крайно несправедливо. Русия е голяма и притежава много богатства, които не иска да сподели с останалите европейски народи“. Защото Русия е един друг свят, различен по бит, душевност и морал от европейския свят на материалистични консуматори. Защото тя е духовен, морален и военен противовес и стопер на ЕС, САЩ и НАТО в неудържимият им поход към свят по техен образец;

Европа ненавижда Русия защото:

– Защото Русия от векове обърква плановете и щенията на европейските политически деятели и военни стратези да „възстановят справедливостта“, като сложат ръка и си поделят територията и богатствата на Русия и я лишат от правото на съществувание. Русия спря цивилизационните нашествия на тевтонските рицари през 16 в., нашествието на шведите през 18 в., нашествието на Наполеон през 19 в., походът „нахт остен“ на нацистка Германия през 20 в. Особено последното Европа не може да забрави и със скрита носталгия и приглушен шепот намеква, че този руски разгром над пречупения кръст като че ли попречи на развитието и просперитета на европейската цивилизация, че може би трябва да направим известна малка историческа преоценка. За начало трябваше да се приравни фашистката идеология с комунизма, а нататък е лесно. Така се отваря пътят на фашизма в 21 век.

Европа ненавижда Русия:

– Защото Русия защити рускоезичното население в Донецка и Луганска области на Украйна от безумните решения и закони на проамериканските и пронацистки правителства на Турчинов, Порошенко и Зеленски. Днес Европа защитава престъпните чада на украинския майдан от 2014 г. За това по примера на Украйна днес в Европа е нецивилизовано да се говори, пише и чете на руски език. А Владимир Дал е събрал 200 000 руски слова и изрази – какво Богатство само! В тези 200 хил. думи Европа вижда истинска заплаха за своята цивилизация. Разговаряне и писане на руски на публични места вече почти винаги предизвиква цивилизовано физическо възмездие от неизвестни борци срещу руската операция в Украйна.

Европа ненавижда Русия:

– Защото Русия иска да спре фашизацията на Украйна, като унищожи престъпните формирования „Азов“, „Айдар“, „Десен сектор“ и пр. бандеровски сборища, отгледани и насочени от Запада да застрашават националната сигурност на Русия. В цивилизована Европа и Америка тези „братски“ на бандеровците организации, са оставени спокойно да шетат под поощрителният поглед на демократично-либералните правови органи. Защото тъкмо тези момчета в момента се пращат като чуждестранни доброволци на украинския фронт. За това акт на руска агресия е борбата за тяхното унищожение в Украйна. Срещу тази агресия Щатите и Европейския съюз хвърлят милиарди за оръжие и боеприпаси за войната срещу ненавистната Русия.

Очевидната историческа вина на Русия изискваше също такъв исторически отговор от цивилизования свят, от името на който говорят само САЩ, ЕС и НАТО. (Цивилизованият свят не включва Китай, Индия, Латинска Америка, Африка…) И този англо-саксонски отговор не закъсня.

Европейската култура днес вече не се нуждае от моралните послания в книгите на гениалните Толстой, Достоевски, Чехов и четенето им не е препоръчително, даже е вредно. Очевидно е, че чрез тях Путин дестабилизира Америка и Европа. Може би е въпрос на време публичните библиотеки да прочистят книжния си фонд от рускоезичните автори. От книжарниците те вече изчезнаха. За пълната победа на европейската цивилизация положително в някои стратегически централи вече се обменят мисли за публичното изгаряне на зловредните книги на руски език. Опитът от 30-те години на миналия век в нацистка Германия би могъл да се използва. Засега не се говори нищо за участта на писателите – емигранти Набоков и Бунин но фактът, че пишат на руски е достатъчен за арестуването и на техните книги.

Музиката на Чайковски, Римски-Корсаков, Рахманинов вече е в дисхармония с европейската музикална култура и по тази причина изпълненията й по концертните зали на Европа са снети от програмите. Същият европейски цивилизационен запрет е наложен и на „Лебедово езеро“. Европейският съюз не може да гледа с безразличие как балерините на „Большой театър“ разлагат духа на борците срещу Путин и Русия. Забранена е появата на известния руския диригент господин Георгев (сочен в момента за най-добрият в света) и на други бележити руски артисти на световни музикални сцени.

Все по тази причина Санкт- Петербургският Ермитаж, Третяковската галерия, Руският музей в Москва трябва да бъдат завинаги снети от каталозите на световните музеи. При този културен европейски подем това неизбежно ще стане.

Ако по улиците на цивилизована и демократична Германия участваш в автопоход в защита на руската кауза, това е почти равнозначно на акт на диверсия и възмездието е незабавно. Модерните технически средства за наблюдение дават възможност на блюстителите на „чистата европейска цивилизация“ да открият нецивилизования протестърски автомобил и да го опожарят. Властите и полицията са в мълчалива симбиоза с цивилизаторите и по тази причина са в невидение за извършителите. За наказание не може да става и дума.

В тази безумна надпревара да се ненавижда всичко руско не изостават и българските цивилизовани русофоби. Неотдавна премиерът Кирил Петков направи публична оценка на Русия: „Бензостанция с много танкове и ракети“. Това, разбира се въобще не е вярно. Но идеята е друга: Ненавистта заслепява и поради това винаги води до грешки. Но когато тя е обзела въпросният министър –председател, това е обещание за съдбоносни грешки, касаещи съдбата на България.

Към системното гонене на руски дипломати се прибавят все нови и нови изпълнения. Известна дама от парламентарното мнозинство горещо призоваваше да се отзове и руската посланичка в София. „Това би било акт на българска солидарност с украинското правителство и народ, подложени на руската агресия“, ни уверява тя. Госпожата смело остави живота и безопасността на нашите моряци, блокирани край Мариопол, на случая, на военния късмет и на вродената доброта на руснаците от Донбас. Нали никой от тези български мъже -моряци не е нито неин син, а още по малко съпруг. А, между впрочем, случаят доби развитие, но българската общественост чу ли думи на благодарност към агресора, който помогна за извеждането на моряците ни от кораба „Царевна“ от зоната на войната. Един мъдрец определя неблагодарността като най – позорната проява.

Много са самоотвержените политически герои, които изискват срочно, веднага да се откажем от газовите и петролни доставки от Русия, за да се освободим от енергийна зависимост. Зависимостите от по-скъпия американски втечнен газ, от азерските и от други газови и петролни доставчици не са притеснителни, те са безкористна атлантическа зависимост, те са… Важното е да ненавиждаме Русия и да й навредим. Нищо, че стана ясно, че никой на планетата не може да ни подаде толкова газ, че да компенсира руските доставки в обем и ценово. Европейско ембарго до последния жив българин!

Други патриоти искат да се откажем от зависимостта ни от Русия в ядрената енергетика, и да станем зависими от приятелските и безкористни САЩ. При такава хипотеза, ако Русия откаже да приема обратно отработеното ядрено гориво както до сега, те са готови да го струпат пред парламента.

В знак на европейска солидарност няколко телевизионни оператора у нас снеха от списъка на програмите си руските канали. Това очевидно е продиктувано от необходимата защита от руското идеологическо и дезинформационно проникване. Всяка информация от руски източници априори е лъжлива. И обратно: всяка информация от официалните източници задължително е истина. Българинът бива методично освобождаван от затруднението да избира. Неотдавна в интервю по БНТ соросоидният министър Сандов забеляза ,че подривната дейност на руските дезинформационни източници е обезпокоително проникнала в нашето общество и трябва да се вземат мерки за да се опази съзнанието българско девствено чисто. При подобна мисловна нагласа като дар на нашите евроатлантически свободи можем да очакваме изключването на всички руски информационни източници.

Всичко това и сега, и в обозримо бъдеще ще носи беди и страдания на народа ни. Евроатлантическата солидарност, която се базира на политиката на паталогична ненавист към Русия и се провежда от импотентните политици на България, е голямо нещастие за нашия народ. Skandalno.net

КонтраАдмирал Румен Попов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Кирил Петков, министър-председател на Република България е отявлен лъжец, измамник, мъжка вагина с трипер!

    Кирилл Петков, Премьер-министр Республики Болгария откровенный лжец, мошенник, мужская вагина с триппером!

    Kirill Petkov, Prime Minister of the Republic of Bulgaria, an outright liar, a swindler, a man’s vagina with gonorrhea!

  2. БЛАГОСЛОВЕН ДА СТЕ КОНТРА АДМИРАЛ РУМЕН ПОПОВ НЯМА СИЛА И ВЛАСТ НА ТОЗИ СВЯТ КОЯТО ЩЕ УСПЕЕ ДА ИЗТРЪГНЕ ОБИЧТА ОТ ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА Я ЗАМЕНИМ ДА ПРЕБЪДЕ БРАТСКА РУСИЯ И ВСИЧКИ ПОБЕДИ НА СВЕТА ДА СА НЕЙНИ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ

  3. Вие като искрен потриот,родолюбец,човечен
    сте найдостойният ПРЕМИЕР на опосканата,опустошена
    България от алчните,престъпни терористи от САЩ и Европа.

  4. И като добавка към написаното, трябва да се добави, че в основата на тази омраза стои Англия и нейното протеже сегашна северна Америка.И не става въпрос за обикновенните хора, за народа,а за елитите, тези, които дирижират тоя свят, които тласнаха и Наполеон и Хитлер към Русия, за което тя плати с милиони свои невинни деца. Не съм чул досега Русия да е изразявала омраза към запада, още по- малко към Украина. Обратното обаче е потвърдено от хиляди факти, необясними действия. И тази омраза се КУЛТИВИРА, това се прави и у нас и резултати има.Най-смазващо е такава умраза да има и в Германия, която през ВСВ унищожи повече от 27 милиона руснаци, повечето от тях цивилни. За материалната разруха не става и въпрос. След толкова години тази Германия,процъвтяваща, осигурена със руски суровини, сега отново е срещу Русия. Е възмездие трябва да има и то е БОЖЕСТВЕНО, ще го видим скоро.

  5. Много добра и своевременна статия! Мястото й не е в „Скандално“, а в централната преса, но кой редактор ще си сложи таралеж в гащите. Стана модно да се анатемосва Русия, нейната литература, поезия, музика, изкуство. Тук генерала спести една историческа подробност – Русия /и донякъде прабългари, населявали Урал и Поволжието/ спаси Европа от нашествието на татаро-монголските орди.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *