Кой уби пловдивския Бизнесмен Данаил Божилов? Скандалната истина САМО ТУК!

Убитият пловдивски бизнесмен Данаил Божилов се самоубил!

Ако щете вярвайте!

В едни и същи  сайтове едно до друго стоят заглавията: „Данаил сложил край на живота си заради дългове“ и „Нови разтърсващи разкрития – екзекутираният бил шофьор на Фатик“. Ако изпитвате и най-малките съмнения – прочетете в Гугъла. Според полицията и някои журналисти, той хем зверски е убит, хем едновременно се е самоубил.

Тази история кара дори достолепната Агата Кристи да се обръща в гроба и да се ядосва как не й е дошъл на ум подобен сюжет. Но явно родната полиция задмина и старата дама по фантазия или дезинформация на хората.

Така Божилов едновременно се е гръмнал в сърцето и в същото време са го гръмнали. Дребната подробност  изобщо не притеснява родните колеги на Шерлок Холмз. Няма го пистолетът. И остава въпросът той преди да се самоубие ли го е скрил или след това?

Или може би е наредил на кучето да го застреля? Хубава версия, но после как нещастното животно се е вързало самичко на дървото?! Трагичният случай е пълен с комични недоразумения. Полицията обаче има отговор на всичко. Пак в сайт четем, че от МВР предполагат, че след /само/убийството някой минал, не обърнал внимание на трупа /то трупове под път и над път/, но видял пищова и веднага го откраднал, после драснал да бяга с него. Този някой трябва да е кръгъл идиот да вземе оръжие от местопрестъпление и да го скрие. Така веднага се превръща в основният заподозрян. Но кой ти мисли за такива подробности?

Още по-странно. На третия ден полицията успя да намери предсмъртно писмо, което уж било в джоба на Данаил. Според някои журналисти писмото било намерено от служителя в погребалната агенция. Абе, господа полицаи, вие не претърсвате ли дрехите на убитите? Защото според медиите, явно не. И гробарят го прави вместо вас. Браво!

Не взимате ли натривки за барут от пръстите на жертвите? До два часа щеше да стане ясно, че е самоубийство…Не гледате ли входната рана за барутни частици? Ако човекът се е гръмнал, нали раната щеше да е от упор? Или е хванал пистолета с кърпичка, за да не оставя следи, но случайните минувачи и  кърпичката ли са отмъкнали??? Тя пък за какво им е? Или пък кучето е стреляло, като увило пистолета със салфетка, след което я глътнало заедно с оръжието, за да не остават следи?

Версии много, една от друга по-съшити с бели конци и по-идиотски…

В същото време днес изплува версията, че дължал 40 хиляди лева на брат си, но ги похарчил, бил човек на честта, не издържал на срама и предпочел да си тегли куршума, вместо да се изправи виновно пред брат си. В същата статия обаче се подчертава дебело, че живеел скромно и в последно време не е правил никакви покупки и е нямал харчове. Тогава къде са се изпарили тези 40 бона? Да не би пак да е замесено кучето, което ги е глътнало по погрешка?

И не е ли по-лесно да поискаш заем, вместо да се гърмиш? Все пак не става дума за милиони, а за 40 хилядарки…

Този случай показва дебилността не само на обясненията на полицията, но и на цялата ни държава. Ако всичко се върши така, както се разследва това убийство, язък ни за държавата!

Всъщност имаме ли държава? Или феодално владение, начело с Боко и Цецко?

И един главен секретар на МВР, който трябва веднага да си подаде оставката.

Веднага!

И да не се оправдава после, че я е написал, но първо минало куче и я изяло, а след това крадци, които отмъкнали и черновата!

В идиотска държава ли живеем или ни имат за идиоти?

Май второто…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Станислава, пишеш чудесно! Поздрави!
    Отново нещо се прикрива, но ние, простосмъртните, си нямаме и най-малка представа какви ги забъркват големите!

  2. Великолепна статия с тънка ирония и чувство за хумор. Черен хумор, но такава ни е държавата. Преди малко пък стана ясно, че парите на брата са в апартамнта на жертвата и не ги е загубил или похарчил. Отиде и този мотив за самоубийство. Ами сега? :)

  3. kucheto e po dobria polichai ot rezila balgarska polichia model coko 6 apartamenta dalgoto uho kucheto ubilo biznesmena i glatnalo pistoleta jalko za kucheto ako umnite policai resat che triabva da otvoriat korema mu niama da sme iznenadani

  4. На съда всичко е ясно: Да влезе убитият за последни думи за свое оправдание!

  5. izchezna osadenia na za nai golemia bankov obir s pomosta na mafia gerb i sas sastata pomost kucheto ubi biznesmena dalgata raka na gerb e navsiakade policiata na gerb poboti po zabludata

  6. Бе не се чудете на такива очевадни само/убийства/ . Аз имах един познат дето се самообеси с 6 удара с нож в гърба и скочи с 89 кг. блок от Аспаруховия мост . Нищо по=лесно от такова само/убийство .

  7. Появи се и клошарят! Бивш военен, който решил, че убитият е починал от инсулт, навел се и му откраднал…цигарите. Имало и очевидци на кражбата на цигарите. Няма ли кой да напише сценарий за роман? Излиза, че цял Пловдив минал оттам!

  8. И чакате полицията да СЛУЖИ и да Ви ПАЗИ !? И чакате справедливост от прокуратура и СЪД !? Този мъж за да бъде убит , на такова място , / добро за извършване на убийство- даже отлично / въобще не е очаквал ТОВА да се случи . Никой не иска да разследва , защо им е наредено да не РАЗСЛЕДВАТ ! Къде оръжието , къде е коршума , как така не са му претърсени джобовете , как така никой не казва има ли нагар върху дрехите / дупката от куршума // Тези неща даже в Сицилия и Чикаго никога не ги е имало !МВР е гангстерска групировка в служба на Б. М. Б. и всички останали живи сътрудници на Д.С. от времето на комунизма !

  9. Много интересно,предсмъртното писмо от погребалната в кои дрехи са го открили?В тези дето се е самоубил или с тези дето ще го погребат?Не вярвам такъв бизнесмен да бъде погребан с дрехите от местопроизшествието и тук има пак нещо гнило

  10. bez mafia gerb nisto ne moje da se sluchi v balgaria komandva gerb zakluchenie na ekspertiza ne e bil udoben ili e daljal nesto na mafiot ot gerb obezatelno svarzano s gerb

  11. policiata e v zastita na mafiata i korupciata zatui procavtiavat balgarskia narod 100 procenta niama doverie v policiata ot 27 godini chovek ot koito nisto ne stava e policai

  12. poslednoto balgarsko pokolenie s domasno vazpitanie se rodi za posledno prez 1982 sled nego se rodiha bezrodnici do 1989 ot togava do dnes se vazpitavat bezrodnici narkomani prostitutki mafioti ubiici izmennici na rodinata na nivoto na ciganite ako ne se izleze barzo ot es i nato spasenieto e samo biagstvoto ot smartta i robstvoto da jivee bratska rusia zaedno s neia e progresa na naroda i rodinata

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *