Ковид – Пропагандистите на Правителството се Скриха като Мишки! Саботираха заседанието на работната група за Зеления сертификат! (С ВИДЕО)

Провали се първото заседание на работната група, създадена от премиера Кирил Петков след протестите на партия „Възраждане“ срещу зеления сертификат. В работната група трябваше да се срещнат лекари епидемиолози, юристи и други специалисти от двете страни на барикадата – привърженици и противници на ковид мерките и зеления сертификат.

Причина за провала стана спор дали срещата да се излъчи на живо във „Фейсбук“, за което настояваха от партията на Костадин Костадинов.

Представителите на правителството и на партия „Възраждане“ се скараха заради излъчването на срещата във „Фейсбук“, организирано от представителите на „Възраждане“.

Срещу излъчването на живо на дискусията възрази съветникът на премиера проф. Радка Аргирова – основен правителствен пропагандист и горещ защитник на конид мерките.

„Тези хора, които иначе така дълго и упоително разтягат локуми буквално всеки ден по телевизиите, сега изведнъж се уплашиха от живо излъчване на дискусията им с опоненти „за и против“ зеления сертификат. Очакваме позицията на министър-председателя Кирил Петков, който да каже дали трябва прозрачно да се излъчва всичко, което се случва в работната група относно научните спорове за зеления сертификат. На база на това ще вземем и нашето решение как да процедираме нататък“, заяви пред журналисти в парламента Деян Николов, секретар на „Възраждане“.

Ако до 2 февруари няма план за отпадане на COVID мерките, излизаме на протест, заяви зам.-председателят на „Възраждане“ Цончо Ганев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/tnR-deDbzKY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Какво стана бе пос.аните пропагандатори на Ковид мерките. Нали бяхте много ербап.От сутрин до вечер ви гледаме грозните мутри по телевизора да лъжете и да плашите народа. Сега не желаели да ги показват защото много се срамували. Жалки, безскрупулни,алчни мушморци.

  2. Битката против задължителните ваксинации се води жестоко в Канада. Шофьорите от международния транспорт са направили невероятен марш от Ванкувър до Отава. Стотици граждани излизат в подкрепа на шофьорите по време на целия им маршрут, на всеки мост с лозунги за подкрепа, при жестоки ниски температури.Утре събота са пред парламента в Отава. Кога ще видим такава солидарност в България, кога ще скочат тези, които могат да го сторят, не бедните и смазани пенсионери, не тези от циганските квартали, не тези които поддържат насила ДПС, а всички други без значения от коя партия са, или ще продължаваме да гледаме цирковите изпълнения на нашите доказани дебили.

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ПП ВЪЗРАЖДАНЕ Е С НАРОДА ДА ЗАСТАНЕМ ДО ТЯХ

  4. Тази лъжа вече толкова се изтърка ,че чак брадяса! То не бяха лъжи и простотии ,то не бяха фашистки мерки !? Вярно взехме някакви пари за това че лекувахме болни хора ,но едни като тези по-горе напълниха гушите като пеликани!За тях добре дошло е тази далавера да продължава ,защото т.н.’европейски стандарти“ са заложени така, че да уморяват всеки ,който направи грешката да влезе в болница за лечение и ние вместо спасители се превръщаме в убийци! За съд и трибунал са всички от тн НОЩ катарджиевци ,пияни математици,пишман лекари ,тлъсти лоясали бабички без мозък!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *