Кичка се Върна в България! Ритон Беснеят! Виж Тук:

Кичка РитонКичка Бодурова се върна триумфално в България и вилнее из клубовете.

Тя била забелязана в столичен бар, където веселяла компаниите, а млади мъже се надпреварвали да й стиснат  ръката и открито я ухажвали.

Канели я на танци, подарявали й цветя и се правели на старомодни кавалери, което буквално разтопило сърцето на Кичка и тя пяла с час повече от предвиденото в програмата.

Хората ме обичат все пак, казала на своя приятелка тя. Не е вярно това, което изрекоха във Вип Брадър за мен, очерниха ми образа, но и стари и млади харесват моите песни, за което съм горда.

Бодурова пристигна в България преди седмица, за да изнесе няколко планирани от месеци концерта в София и други големи градове. Тя просто искала да си изпълни ангажимента към продуцентите, след което да се върне обратно в САЩ, тъй като обидата от миналата есен все още й тежи – в риалити къщата униженията бяха огромни. Те дори отключиха сериозно заболяване – Хашимото и сега Кичка трябва да я кара на хапчета до края на живота си.

Внезапно обаче завалели покани от различни заведения край морето и в София и певицата размислила. Решила да остане в България цялото лято – хем да си почине, хем да пее за публиката си.

Това страшно раздразнило враговете й – дует „Ритон“. През цялото време в Къщата те я унижаваха, подиграваха й се, мачкаха я, но не успяха да я сломят.

Сега за техен ужас Кичка има повече покани за участия от тях и това окончателно ги вбесило.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5Mkq3Ft2R24

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Какво епохално събитие! – Кичка ощастливи България със своето завръщане.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *