Гери-Никол се Разкрачи и Закани: БЪДЕТЕ НАЯСНО – ХАПЯ ! Виж Тук:

гериСкандалната лолитка Гери-Никол пусна в социалната мрежа поредната си предизвикателна снимка и предупреди: „Бъдете наясно, хапя!“

Предупреждението е неадресирано и не става ясно кого има намерение да хапе невръстната певачка – медиите, които открито се подиграват на безумните й фотоси или хейтърите, които непрекъснато ходят по петите й в мрежата и я обвиняват, че е грозна, нафукана, нахална и безпардонна.

Ако ги нямаше парите на баща ти, нямаше да се кълчиш така, е основното, в което я обвиняват връстниците й. Те я нападат и за вечната й поза на лолитка, която си е избрала.

Този път Герито изненада фенове и антифенове  с къси изрязани панталонки, леко разкрачена, защото явно трудно си държи краката събрани… докато позира.

В същото време си е сложила ботушки малко под коленете, вероятно за да не настине. Какво иска да покаже с поредната кифленска поза, не е ясно.  Важното е да позира.

Гери нваСамо преди няколко дни тя пък поздрави всички деца за празника им с предизвикателно вирнато дупе.

Доста странен  начин за печелене на внимание практикува девойчето. А сега вече заплашва и че ще хапе!

Ако ще и живо месо да ръфа, все тая.

Позирането ще й служи до един момент като реклама, а после някой най-после ще се заслуша в гласа й и ще прецени що за певица е. А дали наистина е певица, не се наемаме да кажем. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VyWKlzLvFGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *