Кичка Бодурова Продава ТУЗАРСКИЯ си ПАЛАТ в София заради ЗАВИСТ! Купи си имот край морето! + СНИМКИ

Кичка РитонКичка Бодурова е решила да продаде скъпата си  къща в столичния квартал „Симеоново”.

Тя най-после разбра, че имотът й е в тежест и поддръжката му й струва много повече, отколкото ако си наема хотел при всяко идване в България.

За да не е съвсем без дом, тя си е купила доста приятна двуетажна къща на родното Черноморие, където възнамерява да отсяда при визитите си в родината.

Веднага тръгнаха слухове, че певицата окончателно се разделя с България и не иска да рискува непрекъснатите набези на крадци в дома си и лошото отношение на хората от гилдията – и най-вече това на дует „Ритон“, които не криха през цялото  време в Къщата на „ВИП Брадър“ негативните си чувства към нея.

Всъщност точно завистта прогонила Кичка от София, защото хората от нейното поколение не могат и не искат да й простят богатството и разкоша, в който живее. Както и самочувствието, което в нейния случай е съвсем с реално покритие.

Освен това Бодурова живее през повечето време  в Америка, където са съпругът и дъщеря й.  Когато се прибира в България пък рядко се заседява в София, а предпочита да е край родното море (Кичка е родом от Бургас – б.р.). Затова си взела кипрата къща на брега и вече е поканила приятели да й гостуват.

Кичка къща
С това столично бижу Кичка най-сетне реши да се раздели!

А със съкровището си в София е решила да се раздели окончателно.

Къщата е до „Ring Mall” и е  500 кв. м. разгъната площ,  с 6 спални, 4 бани, две дневни, широк гараж и голям двор. Певицата ще чака оферти до септември и ще я продаде на този, който даде най-много пари. А дотогава ще отдъхва в новия си дом и ще изнася концерти в страната, билетите за които вече са изкупени.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *