Валери Божинов взима Сръбско Гражданство! Разочарован съм от България!, изплака футболиста! Виж Тук:

Валери Божинов басейнВалери Божинов е изключително  разочарован от България и хората в нея и вече обмисля  да се откаже от българския си паспорт и официално да приеме сръбско гражданство.

След като стана герой на не една и две комични ситуации и случки, футболистът е убеден, че в родината му  го мразят, завиждат му, не го приемат насериозно, гаврят се с него,  а в същото време сърбите го приемат като свой и пишат само добри отзиви за живота и играта му.

Благодаря на всички сърбски фенове и запалянковци  за отношението им към мен. В моята родина отношението към мен е друго. Там  постоянно пишат лоши неща, небивалици, измислици, интересуват се повече от личния ми живот, отколкото от това, което правя на терена. Съжалявам да го кажа, но българите са си такива и не мога да променя техния дребнав манталитет. Те просто ми завиждат”. Това заяви  Божинов в интервю за сръбски вестник, като забрави, че е българин и че също би трябвало генетично да има такъв манталитет и да злослови за всеки и всичко.

валери котетаВ интервюто той споделя, че все по-рядко се връща в България. Когато иска да се види с близките си, им пращал билети за Белград и ги посрещал в новия си дом. У нас пристигал само за да се види с децата си, което е доста трудна задача, тъй като те имат две майки и всяка от тях е със собствени планове. И трудно може да види Валерко и Никол по едно и също време.

В компания Божинов подхвърлил, че е готов да приеме официално Сърбия за своя родина, защото се срамува от  сънародниците си.

От години той бил приеман като сваляч, женкар, несериозен мъж, светски клоун, колекционер на малки котета, но не и като футболист.

Е, за последното никой няма вина. Бързата смяна на съпруги, чатовете с „малки котета“, предизвикателните голи снимки, звездеенето, съчетани с калпава игра на терена не са плод на българска завист, а действия на самия кандидат-сърбин.

А защо Валери се е оставил да го взимат на подбив, само той си знае!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ми хайде махай се, какво се обесняваш?!
    Като не се чувстваш българин и искаш Сърбия да е твоя родина прав ти път.
    Един безродник по малко.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *