Скандал! Анита Мейзер заработвала като П*рно Звезда в Америка! Виж Тук:

аНИТА ЦИЦИАнита Мейзер дълбоко крие срамното си минало от времето, когато емигрирала в САЩ.

В началото тя се опитала да стъпи на краката си като сервитьорка, но парите едва й стигали за квартирата. Отворени нашенки й казали, че има много по-лесен начин да напълни банковата си сметка и той бил чрез участието  в нискобюджетни по*но филми.

Анчето не е от най-срамежливите и затова се прежалила веднага. Познати я свързали с продуцент на филми, в които ролята й била да разтваря крака, да охка, пъшка и се извива сластно. Тя била доволна от заплащането – по 1 000 долара на лента. Участвала по няколко пъти седмично в различни  филмчета за възрастни и така си позволила по-добра квартира, а съумявала и да пести пари, които изпращала на невръстната си дъщеря в България.

Анита била доволна от заниманието си, защото успявала да изкара солидни пачки на месец. В началото снимала стандартни сцени, но после минала на по-разкрепостени – тройки и садо-мазо, които се заплащали много повече.

Тя приемала срамното занимание просто като работа, а паралелно си работела и като сервитьорка.

С част от парите направила корекция на бюста си и наблъскала кило и половина силикон в него.

Силиконът пък привлякъл погледа на бъдещия й мъж и той като в типично американска мечта й поискал ръката и я направил богата.

Щом получила брачна оферта Мейзер веднага прекратила договора си с филмовото студио, за да не лъсне срамния й занаят. Клипчетата й не се разпространявали в мрежата, защото все още нямало такъв пазар в интернет, а само на касети за любители.

Затова сега трудно могат да бъдат намерени нейни ленти, а само снимки със снажни красавци, на които позира напълно облечена и се е снимала за спомен след „артистичните“ си изяви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *