Защо Протестна Мрежа Скочи Яростно Срещу Рокерите на Путин! Истината ще ви Изненада! Тя е Повече от Брутална! Виж Тук:

Трагедията вече е неспасяема! Освен, че нацията умира, все по-малко остават нормалните хора по нашите земи. За някакъв си четвърт век културната, четяща, образована България се превърна в резерват, населяван от аборигени със смартфони и таблети, мучащи и сричащи на чалга диалект.

А представителна извадка от „елита“ на тази популация са папагалите на еднополюсната догма, нарекли сами себе си „умните и красивите“. Тези пациенти на психиатрията „Протестна мрежа“ отново наскачаха на сцената по повод посещението на руските „нощни вълци“.
protestna_mreja

Появата на т. нар. „рокери на Путин“ тарикатски бе използвана за отклоняване на фокуса от нещо много по-важно от изтърканата междуособица между русофили и русофоби. Рейдът на мотористите съвпадна с един от най-чудовищните скандали след 10-ти ноември, 1989 г., който обаче почти бе заметен под килима и замазан по изпитаната технология „всяко чудо за 3 дни“.

За какво става дума? Ами, за това, че един от организаторите на атентата в Истанбул – чеченецът Ахмед Чатаев се оказа задържан и освободен в България още преди 5 години.

Кратката ретроспекция показва, че първата инстанция в Хасково определя екстрадиция в Русия, където убиецът е издирван за тероризъм. Но Апелативният съд в Пловдив отменя това решение, като се позовава на статута на Чатаев като политически бежанец в Австрия.

Въпреки санкцията за арест от Интерпол нашите магистрати не крият, че са били подложени на страхотен вътрешен и външен натиск от страна на различни „правозащитни“ организации и личности, свързани с антируски центрове и мрежи- НПО.

ahmed_chataev
Атентаторът от Истанбул Ахмед Чатаев бе освободен преди 5 години от българския съд под натиска на САЩ и неговите НПО фондации у нас!!!

И така в крайна сметка маниакът от Северен Кавказ, съпричастен с обезглавяването на двамата български шофьори в Ирак през 2004 г. и с опит за атентат срещу автобус с наши деца се оказва недосегаем и безнаказан, само защото се ползва от геополитическа индулгенция, като враг на Русия. А човешкият живот очевидно е последна грижа на явните и задкулисни режисьори, които сега лицемерно се вайкат за невинните жертви в мегаполиса край Босфора.

Няма съмнение, че логичният въпрос кой и защо допуска такива като Чатаев и подобните му изроди да се разхождат на воля по света и да сеят смърт и ужас, както обикновено ще отекне като глас в пустиня. А отговорът е елементарен – главорезите са недосегаеми, защото са производни, попътни и потребни на еднополюсния господар на света САЩ, решил да използва ислямския терор като средство за налагане на своята глобална диктатура. Независимо от факта, че Чатаев фигурира в черния списък с терористи, изготвен от съответните служби на САЩ!? За съжаление на цивилизацията така наречената „реална политика“ се оказва по-силна от формалните заявки на официалните лица.

Нашенските професионални протестъри, които онзи ден тръгнаха да спират руските мотористи едва ли си дават сметка за кафявото петно върху грантовия „хуманизъм“. Откъде толкова обща култура у едни посредствени дебилизирани платени създания. А дори да вирее тук-таме в редиците им мисловна дейност, тя няма как да пробие каските върху главите на новите активни борци.

А фактите са красноречиви. Спасяването на въпросния Чатаев от руския съд с позорното участие и на ГЕРБ и българските магистрати е осъществено под силен натиск от Америка и нейните соросоидни фондации – НПО у нас! А робята на протестъри като Асен Генов с акцията в Александър Невски срещу рокерите беше да замазват следите! Нищо ново под слънцето- работа като за шпиони, отцепродажници и кретени! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *