Шок! Ислямска Държава обяви $ 50 хил. награда За Главата на Динко от Ямбол!

Ловецът на Бежанци Динко Вълев от Ямбол е единственият българин в списъкът за отстрел на ДАЕШ!
dinko_vulev1

Най-яростния душманин на арабските мигранти Динко Вълев от Ямбол фигурира в списък на ИДИЛ заедно с още около 1 000 имена за които ислямистите са готови да наброят десетки хиляди долари ако някой ги разстреля или заколи и заснеме убийството си с видеокамера за доказателство.

С това Динко се превръща в първия нашенец – официална мишена на терористите от ИД. Наградата за килъра, който успее да го убие е 50 бона в зелено. Това разкри за „Скандално.нет“ офицер от ДАНС, чиято работа е да проучва действията на ислямските главорези във виртуалното пространство.
dinko_vulev2

Информацията за главата на Динко е публикувана в няколко десетки сайта, за които се знае със сигурност, че се издържат с мръсните петролни долари на ислямистите от ДАЕШ.

В комюникето на ИД, касаещо Динко Вълев се казва, че същият е главатар на паравоенно формирование в България, в което са се включили над 100 български граждани! „Тази банда залавя правоверни мюсюлмани и ги измъчва, преди да ги заведе в полицията. Отрядът на Динко Вълев е захранван с пари от врагове на ИДИЛ, а бандата му притежава бронетранспортьори и танкове!“, се казва в информацията на ИД.

Ислямистите дават награда от 50 хил. долара на този, който съумее да убие Динко Вълев и докаже стореното с видеозапис.
id

Историята с Динко Вълев за пореден път показва как един човек може да падне курбан-байрам жертва на телевизиите и вестниците. В средата на март, 2016 г. нашенският ловец на бежанци е дал интервю за британското издание „Дейли Мейл“, пред чийто фотограф позира покачен върху танк и се хвали, че предвожда стотици мъже в своя паравоенен отряд. С тия свои преувеличения Динко сам се е прецакал. Въпросната статия беше публикувана и в сайта на „Дейли Мейл“ – обиколи света и така е влязла в полезрението на главорезите от ДАЕШ, които са взели твърденията на Динко за чиста монета.

Британските журналисти проявили интерес към 29-годишния здравеняк от Ямбол след като младежът сам залови група арабски бежанци на Българо-Турската граница, овърза ги със сезал и ги снима с телефона си тръшнати лично от него на земята. Заради соловата му акция на границата по-късно ловецът на бежанци бе даден под съд от соросоидната НПО фондация „Български Хелзингски комитет“, а примерът му стана заразителен за десетки други българи, които също хукнаха из Странджа да ловят мигранти.
dinko_vulev4

Динко Вълев е информиран от полицията за заканите на „Ислямска държава“, но приел новината, че е обявен за убиване с радост и превъзбуда. Дори помолил да му пратят линкове към сайтовете с обявите за главата му, за да ги покаже на приятелите си.

Това момченце изглежда не си дава сметка доколко сериозна може да се окаже тази работа, коментират полицаи. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Интересното не е офертата, макар и така жестока, а постъпката на ИД – те прогонват и убинат много правоверни и мюсюлмани и християни и какви ли не, но сега изведнъг уж са загрижени за мюсюлманите? Направо са като нашите политици – мачкат ни с всякакви вредни директиви, но все уж в наше добро? Излиза, че Динко е объркал плановете на ИД, да заселят Европа с имигранти? А, кой ли стои зад ИД? Чии ли интереси е настъпал този Динко, че чак да се оказа мишена на ИД? Двуличен лицемерен свят. На ИД не им пука, че взривяват къде ли не мирни хорица и мюсюлмани и други, но изведнъж им припука, че някакъв си Динко не иска масово имигранти и ревнал да се спрат? Това показва, че или обявилите наградата не са от ИД, или ИД са лицемери, като повечето такива организации по света или, че някой се представя за ИД, но целта е да си влизат имигрантите свободно в ЕС? Това е в интерес на глобалистите, които искат световна държава, управлявана от тях, където няма народи, държави, а само един голям халифат, без традици, а само с послушни робчета. Нещо да ви е познато от Райха, през втората световна война? Същите цели. Халифата на джихадистите също иска това. Браво тогава на Динко – той се оказа борец за свободата на Европа, от джихадисти! Веднага да му създадат от Поп-фолка някоя възхваляваща песен и да се превърне в новият хайдут Диньо, радетел и спасител на Европа! Сега е момента за хит… Кой ще го напише?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *