Сватбата на Джена – Пълен Кич и Селяния до Шия! – Пълен Репортаж от Събитието Само Тук:

Пайнерката Джена се венча за сина на орк. Канарите Атанас Стоев навръх рождения си ден 3-ти юли… 31-годишната булка и израникът й спазиха всички венчални традиции, в резултат на което тържеството им замяза на филм на Кустурица.
djena13

Циганията започна в столицата на цар Киро – Катуница. Първото сватбено хоро беше водено от младоженеца пред дома му в селото на ромския „монарх“. Всички местни жители се бяха стекли пред къщата на Стоеви, за да гледат сеира. На ръченицата се хвана и булката, след като баща й я предаде на зет си.

Джена се появи с пищна сватбена рокля, която бе съчетала със златни обеци и солиден ланец. Певицата стискаше в ръка дебела пачка, която бъдещият й съпруг бе наброил, за да й стане обувката по мярка.

Под съпровода на оркестъра младите бяха изпратени към лимузината си, а всички техни близки и приятели им ръкопляскаха гръмко. Сред панаирджиите беше и водещият на „Тази сутрин“ по Бтв Антон Хекимян. Арменчето уважи тържеството на чалга звездата с приятелката си.
djena11

Баш купонът се състоя в ресторанта на пловдивския хотел „Санкт Петербург“. Присъстваха семейството на „червения“ олигарх Георги Гергов, както и колеги на Джена. По масите се бяха разположили Преслава, Фики, Глория, Тони Дачева, Анелия, Есил Дюран и Софи Маринова. Почерпката не изпуснаха и продуцентите на двамата музиканти – Мария и Митко Димитрови.

„Водила съм толкова сватби, въвеждала съм толкова булки, но днес ми е ужасно трудно. Затова ще ви помоля да станем прави и да въведем нашите деца Джена и Атанас Стоеви“, обяви в хотела Надя Стоева – свекървата на цицорестата младоженка. А оркестър „Канарите“ акомпанираше шумно.

Младите преминаха по бяло платно, в края на което майката на Наско ги очакваше, за да ги захрани с погача, потопена в мед. Асистираше й сватята.
djena12

Последва първия танц на новосформираното семейство. После гостите тропнаха право хоро, водено от булката. Като се поразкършиха на дансинга, съпрузите заеха местата си край пищната трапеза, точно до кумовете.

„Това бе една от най-хубавите и весели сватби, на които съм присъствала! Усмихваха се младоженците и си шептяха само двамата през цялото време -не желаеха да показват любовта си за снимките и фотографиите, искаха я само за себе си. Това видяхме всички, които бяхме там. На добър им час“, написа на следващия ден Глория във фейсбук и постна няколко снимки от венчавката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *