Катя от „Ритон“: Аз съм нарицателно за огромен бюст!

ритон КПоловинката от дует „Ритон“ Катя за първи път в живота си се появи пред журналисти без  съпруга си Здравко.  Тя довери на Сашо Диков, че се чувства малко странно без неизменната си половинка.

„Никога досега не съм била без Здравко. Винаги сме един до друг навсякъде, като сиамски близнаци,  почти 40 години сме един до друг на сцената и в живота.

Катя призна, че е много близка с Филип Киркоров, но категорично отрече слуховете, че той навремето  да е искал да се ожени за нея. „Познавам Филип от съвсем  малък, семействата ни бяха доста близки. Той тогава беше влюбен и мечтаеше да се ожени за Алла Пугачова и наистина го направи. Странен и не поиска  да има деца по обичайния начин, защото настояваше  да са си само негови и да не ги дели с някого. Никога обаче не съм го търсила за услуга,  точно защото сме приятели“, каза тя.

Катя бе категорична, че липсата на дете й се отразява по някакъв начин. „Може би, защото животът ми е твърде динамичен и не се спирам на едно място, нямам време да мисля за деца, каза певицата.

Сашо Диков не издържа и я подкачи на тема бюст и попита дали знае как българите са коментирали  гърдите й още от началото на кариерата й. „Знам, че един „Ритон“ е единица мярка за бюст, разсмя се Катя – моят. Даже някой го е измерил на око, че бил 85F. Самата не си знам обиколката, защото никога не съм я  мерила“, каза скромно Катя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *