Катрин Вачева травестит ли е?

Катрин веждиДръпнатата и доста грозничка Катрин Вачева породи съмнение относно истинския си пол в Къщата на ВИП Брадър.

Колкото и странно да звучи, първа се усъмни Ернестина Шинова. Тя тъкмо получаваше безценни уроци по пластични операции от Моника и Светлана и със зяпнала уста ги слушаше коя колко силикон си е сложила в устните и на каква възраст, коя си е пилила носа и си е опъвала скулите и изведнъж край тях мина Катрин.

А на тази защо веждите й са такива и растат така странно, присадени ли са, попита Ерена. Моника смотолеви, че не знае, но от смущението й си личеше, че нещо знае. Така слабичката моделка неусетно стана предмет на любопитство. Катя от „Ритон“ пък любезно я попита какво работи и от какво се издържа. Катрин прие въпроса като обида, разсърди се и на излизане от стаята каза, че била библиотекарка  и раздавала книги на желаещите. Но не можа да обясни в коя по-точно библиотека го прави.

Старата генерация се събра в двора да умува що за същество е Вачева. Мен не ме интересува, мъж, жена, транссексуална…Ама искам да има нещо и под косата бе, хора, някоя друга гънка, за да мога да говоря с нея. А то-нищо, каза тъжно Гъмов. То приказва на   диалект, не му се разбира, няма една стойностна мисъл, ама за сметка на това рафтът й с с козметика е толкова пълен, че две трети от нещата не зная за какво служат.

Гъмов отчаяно поиска от брадъра буквар, за да научи плеймейтките в къщата поне да могат да говорят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *