Катрин Вачева имала крака по-дълги от магистралите на Борисов

Катрин 2Скандалната миска Катрин Вачева се изцепи в ефир, че имала толкова хубава и подходяща за модел фигура, че само краката й били по-дълги от магистралите на Бойко Борисов.

Тя влезе в Къщата на ВИП Брадър със завидно самочувствие и доста дълго разказва за боя, който й нанесе футболистът Орлин Орлинов, обезобразяването й, страданията и дългите дела в съда. Минаха пет години, но накрая победих, похвали се Мис Дълго бедро.

Тя беше сложила символична рокличка, която откриваше стабилна част от силиконовия й бюст, а иначе толкова дълга, че почти я настъпваше.

Ако знаеше къде ще попадне, миската трябваше да си сложи скъсаните дънки и гумени ботуши. Продуцентите й скроиха гаден номер и я вкараха в селската къща на Биг Брадър, където пък извикани по спешност още по тъмно сутринта бяха събрани финалистите от петък, без победителката Никита. Те току що се бяха събудили, някои бяха по хавлии, други по джапанки, трети по раздърпани тениски.

В мизерната къща попаднаха и Кристина Димитрова и някакъв абсолютно непознат българин от Чикаго – Джино, чието семейство развивало бизнес с превози и бил толкова богат, че дори на гаджето си купил пръстен  за 45 хиляди лева, но тя му го върнала. Джино влезе гелосан, със скъпи дрехи и чепици и накичен с бижута като коледно дръвче. И страшно се нацупи, че са го сложили при простолюдието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *