Катето Евро: Отчаяна съм, искам си парите от ТВ 7!

Катето Евро1Вече по-скоро налъмите ще цъфнат, отколкото аз да си получа заплатата, наддаде за пореден път жален вой Катето Евро.

Водещата продължава да си чака парите от ТВ7, но там продължават да са с блокирани сметки и не смогват да платят на работещите в момента, камо ли да покрият стари дългове. Повече от сметките в телевизията са в КТБ, а и нея май ще я отворят, когато цъфнат налъмите. Омръзна ми да живея на заем. Омръзна ми хората да ми дават пари или да ме гледат съжалително. Аз съм си изработила всичко, коато имам да взимам и сега просто искам да си го получа. Толкова е нормално искането ми, ридае водещата.

Тази година и друго нещастие я е сполетяло. Доматите в градинката й изгнили, заедно с другите заленчуци. Те не  обичат водата и наводненията буквално ги удавили. Все си обещавам, че няма да садя и да се трепя  повече, но кърската работа много ме влече“, признава актрисата. Тази година обаче тя разчитала на вкусните домашни консерви, които всяка есен прави. Но се оказва, че няма зеленчуци, а съответно няма и консерви. На пазара са много скъпи, оплаква се водещата в немилост.

Тя решила да съди телевизията за парите си и за обезщетение, но засега адвокатите били песимисти по създалия се казус, тъй като пък ръководството на телевизията няма вина, че КТБ е фалирала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/skNo772wvYw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тя сигурно и договор не е имала и на борсата не може да отиде…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *