Катето Евро отказала на Тодор Живков да й се порадва в леглото

Катето ролкиКатерина Евро била голяма хубавица навремето, пък и много шавлива, затова си пробила път в киното,  без да е завършила  необходимото образование в тогавашния култов институт ВИТИЗ.

Тя имаше невероятни крака, а пък какви очи, о, Боже, думи нямам, описва я картинно Георги Мамалев.

Евро се оказала  мечта не само на режисьорите, но и на доста от  властимащи, твърдят нейни познати, чули го от собствената й уста.

Упорито се носи слухът, че в началото на 80-те, когато била премиерата на единствения филм, в който е играла Евро – „Оркестър без име”, лично Тодор Живков пожелала да му закарат в резиденцията актрисата, която изиграла образа на певицата с леко поведение Рени.

Катето обаче в типичния си дръпнат стил отсякла: „Абе, вие луди ли сте, добре ли сте изобщо, бе? Как ще си легна аз  с тоя дъртак?!”. За да не преспи с Тато, я спасил единствено фактът, че била голяма приятелка на внучката му Евгения.

Актрисата веднага казала да съобщят на другаря Живков, че много го уважава,  обаче е приятелка с Жени и нямало как  да ходи на интимна среща с дядо й, понеже Жени можела да разбере отнякъде.

То бива лъжи, но тази вече задмина себе си, коментират хората в мрежата. Ако Живков я е искал, нищо не е могло да го спре да я има. Принципно обаче неговите връзки, ако е имал изобщо такива, са останали пълна тайна. Едва ли би предложил на някаква вятърничава девойка, която не може да си държи устата затворена и после да се излага пред цялата държава, твърдят хора от обкръжението му.

Други пък се питат как така една албанка, дошла в България, става първа приятелка с Евгения Живкова.

За слава и пари Катя е готова на всичко. Преди време бившата актриса дори се снима чисто гола за „Плейбой”, въпреки че беше  навършила достолепните 50 години.

А доста от зрителите се отвратиха от участието й в Биг Брадър, където цялото й поведение беше поза и лъжа и големи приказки, на които никой не вярваше. На всичкото отгоре тя сама каза, като излезе, не ми вярвайте, правя го за пари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *